Η επιθετική σχεδίαση ίσως "κόστισε" στο Galaxy Note 7

 Όσο περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Samsung στο θέμα, μια ομάδα μηχανικών hardware δημοσίευσαν το δικό τους πόρισμα που τεκμηριώνει τους λόγους που το Galaxy Note 7... απέτυχε.

Μετά τα άφθονα προβλήματα που παρουσίασε το Galaxy Note 7 της Samsung η εταιρία "Instrumental" πραγματοποίησε τη δική της έρευνα αναλύοντας γιατί η σχεδίαση του smartphone απέτυχε και το οδήγησε στις "εκρήξεις". Η ανάλυση που δημοσίευσαν οι μηχανικοί αναφέρει πως η Samsung περπατούσε σε τεντωμένο σκοινί, προσπαθώντας να ισορροπήσει την επιθετική σχεδίαση προστατεύοντας όσο το δυνατόν τη μπαταρία. Η "επιθετική σχεδίαση" αναφέρεται στη μπαταρία της συσκευής η οποία δείχνει να στριμώχνεται στο σασί που εφαρμόζει πίεση ακόμη και σε καθημερινή χρήση. 

"Μια μικρότερη μπαταρία με τις στάνταρ κατασκευαστικές παραμέτρους θα είχε περιορίσει ή εξαλείψει το πρόβλημα των πυρκαγιών αλλά και του 'φουσκώματος' της μπαταρίας" δήλωσε η εταιρία. "Η μικρότερη όμως μπαταρία θα είχε αρνητική επίπτωση στην αυτονομία της συσκευής πέφτοντας κάτω και από αυτή του προκατόχου του, Galaxy Note 5" συνέχισε. Με βάση αυτά, θέλουμε να δούμε κατά πόσο η Samsung θα συμφωνήσει ή διαφωνήσει με τα παραπάνω, μόλις δημοσιεύσει το δικό της πόρισμα.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Samsung, galaxy note 7, smartphones, fail

venisk

Members
2016-12-06T10:35:47Z

Δλδ στο s7 edge που έχει 3600mah μπαταρία και έχει λιγότερο χώρο έγινε κάποιο μαγικό κόλπο....ενώ η 3500mah μπαταρία στο 5.7" note 7 συμπιέστηκε πολύ.....

sofos1990

Members
2016-12-06T11:07:49Z

 Επιθετικός σχεδιασμός και π@π@ρια μέντολες.

Θέλουν να μας πουν ότι δοκίμασαν την συσκευή σε real life συνθήκες (εννοώ με κλειστό καπάκι κλπ) και από τις 500 συσκευές που θα έπρεπε να είχαν δοκιμάσει έτσι καμία δεν έσκασε και απλά όταν το πούλησαν άρχισε να σκάει στα χέρια των αγοραστών.

Πάντως, αν δούμε το θετικό της υπόθεσης πλέον η Samsung, λογικά, έμαθε το μάθημά της οπότε δύσκολα θα έχει να αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα στο μέλλον.

Trabakoulas

Members
2016-12-06T11:57:18Z

Το θέμα είναι ότι η μπαταρία σκάει, τώρα αν σκάει λόγω χαμηλής ποιότητας υλικών(εγω τον κόβω ότι φταίει αυτό) ή αν σκάει λόγω επιθετικής σχεδίασης λίγη σημασία έχει. 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...