Δείγματα του AMD RyZen CPU στην Ευρώπη!

Οι επερχόμενοι επεξεργαστές της AMD βρίσκονται στην Ευρώπη και ένα Γαλλικό περιοδικό δημοσίευσε διάφορες μετρήσεις δείχνοντας έτσι τις επιδόσεις του σε πολλά σενάρια χρήσης.

Τα benchmarks θα πρέπει να ληφθούν με μερικές επιφυλάξεις όμως η πηγή για όσους θυμούνται είναι η ίδια που είχε αρκετά νωρίτερα στα χέρια της τους K8 του ίδιου κατασκευαστή μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, οπότε μπορούμε να πούμε πως είναι σχετικά αξιόπιστη. Το περιοδικό αναφέρει επίσης πως είχε δείγμα του επεξεργαστή για αρκετό καιρό όμως δεν είχαν κάποια συμβατή AM4 μητρική για να τον δοκιμάσουν.

Ο οκταπύρηνος των δοκιμών είναι ενδεχομένως ο RyZen που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και έχει base συχνότητα λειτουργίας 3.15GHz με Turbo στα 3.4. Η AMD έχει δηλώσει ήδη πως με τις συνεχείς βελτιώσεις που θα γίνονται μέχρι το λανσάρισμα, η Turbo συχνότητα λειτουργίας ίσως ξεπεράσει τα 3.4GHz, μια τακτική που ακολουθείται για πολλά έτη από την εταιρία. 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

amd, cpu, benchmark , ryzen, french, magazine, sample

Aten-Ra

Members
2016-12-27T15:34:51Z

3.4GHz θα είναι η κατώτερη συχνότητα και όχι του turbo. Επίσης το CPU της δοκιμής ήταν ES μάλλον από αυτά που είχαν βγει το καλοκαίρι με πολλά bugs και στο SMT.

 

HyperionX

Members
2016-12-29T12:16:54Z

Ο νοστραδαμος είχε πει ότι θα πάνε 6Ghz  με ένα απλό oc

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...