Η Basemark λανσάρει ένα ολοκληρωμένο benchmark για το VR!

Το benchmark που βρισκόταν σε ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό γίνεται και επίσημα διαθέσιμο από την Basemark, μια εταιρία που ειδικεύεται σε μετροπρογράμματα για smartphones και browsers.

Μιας και η αγορά του Virtual Reality πραγματοποιεί συνεχώς μεγάλα βήματα μπροστά, και οι απαιτήσεις κατασταλάζουν σε χαμηλότερα επίπεδα, το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν το hardware που έχουμε στη κατοχή μας είναι συμβατό με αντίστοιχο περιεχόμενο. Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούσαν εδώ και χρόνια τα διάφορα 3D benchmarks που κυκλοφορούσαν. Το νέο VRScore της Φιλανδικής εταιρίας έρχεται με υποστήριξη του DirectX 12 API καθώς και άλλων renderers ενώ μπορεί να μετρήσει αξιόπιστα και το latency του hardware δίνοντας έτσι ακριβή αποτελέσματα στον χρήστη. 

 

Για την αποτελεσματικότητα η Basemark έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των υπολογιστών όπως τις Intel, AMD, NVIDIA και πολλές ακόμη που σχετίζονται με το hardware. Το μετροπρόγραμμα χρησιμοποιεί την CryEngine και έτσι προσθέτει αρκετά υψηλό φόρτο εργασίας στο hardware, με στόχο να δείξει τις δυνατότητές του και σε μελλοντικά παιχνίδια. 

 

 

 

 

 

156.png

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

benchmark , virtual reality, Basemark, browsers, VRScore

GoriLLakoS

Founder
2017-01-31T18:46:17Z

Και τι μετράει?
Άντε και του χρόνου να βάζουμε άζωτα στα VR μας! :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...