Windows bugs περιορίζουν το performance των AMD Ryzen!

Οι νέοι επεξεργαστές της AMD δείχνουν να επηρεάζονται από ένα bug στον scheduler των Windows - και παρόλο που στην αρχή ξεκίνησε ως κακή φήμη, πολλαπλές πηγές συμφωνούν βγάζοντας τα ίδια συμπεράσματα.

 

Πέρα από διάφορες φήμες, τα αποτελέσματα πολλών media και άπειρων thread σε forums του διαδικτύου δείχνουν πως οι επιδόσεις των Ryzen σε testbenches με Windows 10 επηρεάζονται αρκετά από το λειτουργικό σύστημα σε ορισμένα workloads. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός πως τα Windows 10 δε μπορούν να ξεχωρίσουν τα λογικά threads του επεξεργαστή, έναντι των φυσικών πυρήνων του κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει αναμφίβολα τις επιδόσεις.

 

Σε δοκιμές φαίνεται πως το πρόβλημα δεν υφίσταται στα Windows 7, όμως πλέον το λειτουργικό σύστημα θεωρείται παρωχημένο για το σύγχρονο hardware των δοκιμών - για να μη συνυπολογίσουμε και την απουσία του DirectX 12 προτύπου απεικόνισης. Η Microsoft φαίνεται πως είναι ενήμερη για το θέμα και θα κοιτάξει άμεσα για τη διάθεση κάποιου fix.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, ryzen

FeelsBadMan

Members
2017-03-10T11:38:14Z

Αυτά τα προβλήματα μπορούν να ληφθούν με το επόμενο windows update αν ασχοληθεί η microsoft και η amd.

Trabakoulas

Members
2017-03-10T11:57:30Z

Πόσο μπροστά είναι τα Windows 7 ρε φουστη μου? :hehe:

stavros

Members
2017-03-10T12:03:36Z

το πρόβλημα δεν υφίσταται στα Windows 7, όμως η χρήση Win 7 mε ryzen είναι κάτι που δεν προτείνεται μιας και αρκετά features δε θα αξιοποιηθούν πλήρως.

 

πηγή

X4K4

Members
2017-03-10T15:53:29Z

toum tara tsouffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...