Machine Learning έρχεται στο Google App!

Ένα feature που δοκιμάζεται στις ΗΠΑ από την Google περιλαμβάνει ένα προσωποποιημένο news feed που λειτουργεί χάρη στις machine learning υποδομές της εταιρίας.

Το νέο news feed που ετοιμάζει η εταιρία έχει ως βασικό στόχο να φέρει στις συσκευές των χρηστών νέα και πληροφορίες που "φαντάζεται" πως ενδιαφέρουν τον συγκεκριμένο χρήστη. Το machine learning πρόγραμμα της Google μπορεί να μάθει από τον χρήστη παρακολουθώντας στο υπόβαθρο τις κινήσεις του χρήστη που ενώ φαντάζει creepy, αποσκοπεί στη τελειοποίηση του feature, όταν και εάν η Google σκοπεύει να το κυκλοφορήσει ευρέως στην αγορά.

Ανάμεσα στο feed το Google App θα παρουσιάζει ειδήσεις που έχουν τελευταία μεγάλη απήχηση, βίντεο και άλλο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη της Google περιεχόμενο, πάντα ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Σε κάθε περίπτωση ο τελευταίος θα μπορεί να αφαιρεί κάτι που ίσως δε του ταιριάζει από το feed, όπως γίνεται και τώρα. Η Google έχει αναρτήσει ένα ενδελεχές blog post όπου αναφέρει και μερικά παραδείγματα σχετικά με το νέο feature.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

machine learning, Google Voice, news feed

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...