Μεγαλύτερο έλεγχο θα δώσει η Microsoft στα Windows 10 Updates

Η Microsoft σε σχετικό blog post της αναφέρεται στις νέες δυνατότητες του επόμενου update των Windows 10 - όπως στη δυνατότητα αναβολής των updates για μια χρονική περίοδο.

Πιο ειδικά στο blog αναγράφεται η δυνατότητα για αναβολή κάποιου feature update μόλις αυτό διατεθεί προς τα περισσότερα συστήματα, όπως γίνεται με τα δύο πιο πρόσφατα updates, 1803 και 1809. Παρά το γεγονός ότι η Microsoft προτρέπει τους χρήστες να αναβαθμίσουν για ένα πιο ασφαλές σύστημα, από τον Μάιο θα δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο για την αναβολή των updates αλλά και για την επιλογή αυτών που οι χρήστες θεωρούν απαραίτητα για το σύστημά τους, φέρνοντας έτσι τους τελευταίους με περισσότερο έλεγχο στα χέρια τους.

Η παρακάτω επιλογή "Download and install now" θα εμφανίζεται και στις τωρινές εκδόσεις των Windows 10 (1803 και 1809) και με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης θα ενημερώνεται για όποιο μεγάλο (feature) update κυκλοφορήσει, όπως αυτό του Μαΐου. Σημειώνεται ότι επιπλέον δυνατότητες θα προστεθούν στο update του Μαΐου όπως ακόμη πιο πολλές επιλογές για τον έλεγχο των updates, 'έξυπνες ενεργές ώρες' και έξυπνη εγκατάσταση αναβαθμίσεων για εφαρμογές του Store αλλά και τα Windows με τρόπο που δε θα επηρεάζουν τη χρήση του συστήματος.

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

windows 10, blog post, feature update , may update

cabdik

Members
2019-04-08T06:09:42Z

Οταν καταφερει και σταματησει τις π@π@ριες στα 10αρια και τα σταθεροποιησει, τοτε ...ΙΣΩΣ τα ξαναβαλω...!  βαρεθηκα τα φορματ..........!!!  

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...