Η Microsoft θα ελαττώσει τη συχνότητα των Windows 10 updates

Η εταιρία ευελπιστεί σε απλοποίηση των updates μειώνοντας τον αριθμό που διαθέτει στους τελικούς χρήστες σε δύο τον χρόνο.

Όπως αναφέρει η Microsoft στο επίσημο blog της το τωρινό ετήσιο μοντέλο updates περιλαμβάνει δύο μεγάλες αναβαθμίσεις κάτι που θέλει να αλλάξει από εδώ και στο εξής. Η τελευταία μείζονος σημασίας build είναι αυτή του Μαΐου, η υπ' αριθμόν 1903 που έφερε μεταξύ άλλων και το 'ανοικτό' (light) θέμα στο UI του λειτουργικού συστήματος.

Έτσι ήδη από φέτος θα δούμε μόνο ένα major update το οποίο θα ακολουθήσει ένα μικρότερο με στόχο να διορθώσει και να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών. Ο λόγος που μειώνονται τα updates είναι φυσικά η διασφάλιση της σωστής λειτουργίας όλων των features που προστίθενται κάτι που μέχρι πρότινος αφηνόταν στα χέρια των insiders που δοκίμαζαν αυτά τα χαρακτηριστικά στα δικά τους συστήματα.

Όσοι βρίσκονται στο Fast Ring (που λαμβάνει πρώτο όλες τις νέες αναβαθμίσεις) τρέχουν ήδη την build 2003 που με το τωρινό timeline θα εμφανιστεί κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2020. Με αυτόν τον τρόπο οι insiders θα έχουν όλο τον απαραίτητο χρόνο για να δοκιμάσουν το κάθε update και να αναφέρουν τα όποια προβλήματα βρίσκουν προτού αυτό περάσει στα drives των τελικών χρηστών.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

windows 10, updates , blog, 2020

stavros

Members
2019-07-29T08:07:29Z

Άρα, θα ελαττωθούν και τα προβλήματα 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...