[Press Release]Transcend 64GB High-Speed SLC 2.5" SSD !

Η Transcend Information Inc. (Transcend),μία απο τις μεγαλύτερες εταιρίες ποαγκοσμίως στον χόρο των μνημών,
Η Transcend Information Inc. (Transcend),μία απο τις μεγαλύτερες εταιρίες ποαγκοσμίως στον χόρο των μνημών,
παρουσίασε σήμερα τον νέο της 64GB high speed SLC 2.5-inch Solid State Disk (SSD) ! Αντίθετα με τους παραδοσιακούς σκληρούς δίκσους, οι SSD είναι κατασκευασμένοι με NAND Flash Memory χωρίς κινούμενα μέρη το οποία μπορούν να προκαλέσουν σφάλματα ή προβλήματα στους δίκσους απο την παραγόμενη ζέστη ή τους παραγόμενους κραδασμούς !
Είναι επιπλέον πιο ανθεκτικοί σε κακουχίες , καταναλώνουν λιγότερο ρέυμα και μπορούν να προσφέρουν πολύ πιο γρήγορες μεταφορές δεδομένων απο τους mechanical HDDs !


Πιο συγκεκριμένα οι SSD δίσκοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε notebooks όσο και σε κανονικά desktop pcs, αντικαθιστώντας τους σκληρούς δίκσους! O νέος SSD της Transcend είναι εφοδιασμενος με SLC Chip, πράγμα που τον κάνει αρκετά πιο γρήγορα απο τα απλά SSD τα οποία διαθέτουν MLC Chips, φτάνοντας την ταχύτητα των 119MB/s σε read και 64MB/s σε write, ενώ το latency τυπικά είναι λιγότερο απο 0.1ms(Ουσιαστικά είναι μηδενικό) όπως σε όλους τους SSD
με SLC Chip !

Το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει εκτός απο τα 64GB και σε έκδοση των 8GB τόσο με SATA όσο και με IDE interface και έχει 2 χρόνια εγγύηση απο την Transcend ! Ενώ η ίδια υπόσχεται πώς σε λίγο καιρό θα έχει διαθέσιμους SSD σε μεγαλύτερες χωριτηκότητες και με μεγαλύτερες ταχύτητες !

Αναμένουμε λοιπόν....