[PRESS RELEASE] H Transcend αποκαλύπτει τον εντυπωσιακό StoreJet 25M-R

Η Transcend Information, Inc. (Transcend), ένας από τους διεθνούς εμβέλειας ηγέτες σε προϊόντα storage, ανακοίνωσε σήμερα μία από τις πιο στυλάτες προσθήκες που έχει δημιουργήσει ποτέ, η οποία ανήκει στην εξαιρετική σειρά StoreJet φορητών σκληρών δίσκων. Ο StoreJet 25M-R φορητός σκληρός δίσκος αποτελεί μία καινοτομία της Transcend που συνδυάζει κατάλληλη anti-shock κατασκευή με πανέμορφο σχεδιασμό. Το crismon κόκκινο και το jet μαύρο συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν ένα ακαταμάχητο σύνολο, που σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Ο συγκεκριμένος σκληρός λίγο μόλις καιρό πριν κέρδισε το G-Mark Design Award της Ιαπωνίας. Κέρδισε πολύ κόσμο με τόσο όμορφο σχεδιασμό, συνδυασμό δηλαδή δύο ακαταμάχητων χρωμάτων - κόκκινο και μαύρο. Ξεχωρίζοντας από το σύνολο, φαίνεται ότι o 25M-R αποτελεί το τέλειο παράδειγμα της αφοσίωσης στο αγοραστικό κοινό από πλευράς της Transcend, η οποία κατασκευάζει εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα, που χαρακτηρίζονται από την "χρυσή τομή". Χρυσή τομή, αφού όχι μόνο ικανοποιούν τους πελάτες από τεχνολογικής άποψης, αλλά και εξαιτίας του μοδάτου/στυλάτου σχεδιασμού.

Καλά κρυμμένο μέσα στο StoreJet 25M-R βρίσκεται ένα ιδιαίτερα αποδοτικό "dual-stage" shock σύστημα προστασίας. Αποτελείται από δύο συγκεκριμένα σημεία:

1) Σκληρό περίβλημα από σιλικόνη το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά τους κραδασμούς, αφαιρώντας την δυνατότητα του σκληρού δίσκου να "γλιστράει" από την θέση του.

2) Πλήρες σύστημα suspension dampers, σαν δευτερεύον anti-vibration δύναμη.

Έτσι ο σκληρός εκτός από την απορρόφηση των κραδασμών, γίνεται και ανθεκτικός στις τυχόν πτώσεις. Διαβάσαμε όμως στο Press Release Και τον όρο "Military-Grade Shock Protection". Σαν τελευταία οιπόν προσθήκη, o StoreJet 25M-R προστατεύει τα αποθηκευμένα δεδομένα με "shcok resistance" που είναι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις των στρατιωτικών drop-tests που γίνονται στην Αμερική (MIL-STD-810F 516.5 Transit Drop).

Επανδρωμένος με έναν 2.5" SATA σκληρό δίσκο, ένα βολικό "OneTouch" Auto-Backup κουμπί και free StoreJet elite data management software, ο 25M-R είναι σίγουρα μία από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στην αγορά των εξωτερικών σκληρών δίσκων. Προς το παρόν είναι διαθέσιμος μόνο σε χωριτικότητες των 250GB & 320GB.