[PRESS RELEASE] H OCZ ανακοίνωσε την νέα σειρά από SSDs Agility Series !

San Jose, CA 9 Ιουνίου 2009, η OCZ Technology Group, Inc., μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ανά τον κόσμο στον τομέα των μνημών και γενικότερα λοιπού hardware για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σήμερα ανακοίνωσε μία νέα σειρά από νέους Solid State Drives, η οποία θα έχει την ονομασία OCZ Agility SATA II 2.5” Solid State Drive (SSD). Πρόκειται για μία νέα σειρά η οποία απευθύνεται στα mainstream notebooks, προσφέροντας υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας σε μια εποχή χαρακτηριζόμενη από την ταχύτητα ανάπτυξης της. Η νέα σειρά της OCZ στον τομέα των Solid State Drives έχει απότερο σκοπό την προσέλκυση ομάδων ανθρώπων όπως επαγγελματίες, φοιτητές και gamers. San Jose, CA 9 Ιουνίου 2009, η OCZ Technology Group, Inc., μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ανά τον κόσμο στον τομέα των μνημών και γενικότερα λοιπού hardware για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σήμερα ανακοίνωσε μία νέα σειρά από νέους Solid State Drives, η οποία θα έχει την ονομασία OCZ Agility SATA II 2.5” Solid State Drive (SSD). Πρόκειται για μία νέα σειρά η οποία απευθύνεται στα mainstream notebooks, προσφέροντας υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας σε μια εποχή χαρακτηριζόμενη από την ταχύτητα ανάπτυξης της. Η νέα σειρά της OCZ στον τομέα των Solid State Drives έχει απότερο σκοπό την προσέλκυση ομάδων ανθρώπων όπως επαγγελματίες, φοιτητές και gamers.

"Η νέα σειρά Agility Series από SSDs είναι η τελευταία προσθήκη στην lineup από SSDs της OCZ και είναι σχεδιασμένοι για καταναλωτές που αναζητούν επιδόσεις και αξιοπιστία απο τους SSDs σε προσιτή τιμή", αυτά ήταν τα λόγια του Ryan Edwards, Director του Product Management της OCZ Technology Group. Συνεχίζοντας ανέφερε: "η νέα σειρά Agility Series κάνει χρήση της μνήμης cache για να επιτύχει καλύτερες επιδόσεις σε ένα μεγάλο εύρος από λειτουργίες και εφαρμογές, με τιμή προσβάσιμη προς όλους τους καθημερινούς χρήστες.

Πιο αναλυτικά, οι νέοι SSDs της σειράς Agility Series χρησιμοποιούν τον τελευταίο controller για SSDs προσφέροντας μεγαλύτερες ταχύτητες με αποτέλεσμα καλύτερες και βελτιωμένες επιδόσεις. Όσον αναφορά τις ταχύτητες για read/write έχουμε 230MB/sec read και 135MB/sec write με μνήμη cache χωρητικότητας 64MB. Eπιπλέον, χαρακτηρίζονται ως οι ιδανικοί SSDs για notebooks και γενικότερα για desktops καθώς είναι energy-efficient για mobile computing παρατείνοντας την διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα notebooks και ως η καλύτερη λύση αντικατάστασης των κοινών σκληρών δίσκων στους σταθερούς ηλετρονικούς υπολογιστές.

Επιπρόσθετα η νέα σειρά "χαρίζει" στους υποψήφιους χρήστες μεγάλες χωρητικότητες με μειωμένη χρήση της NAND flash τεχνολογίας με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα notebooks. Οι χωρητικότητες ανάμεσα στις οποίες θα μπορεί να επιλέξει ο καταναλωτής ή ο υποψήφιος αγοραστής θα είναι 30, 60 και 120 GB. Ρίχνοντας μία προσεκτική ματία στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών παρατηρούμε ότι οι νέοι SSDs της OCZ έχουν MTBF (mean time before failure) 1.5 εκατομμύρια ώρες, ερχόμενοι με εγγύηση δύο χρόνων. Διαθέτουν μνήμη χωρητικότητας 64ΜΒ τύπου cache και στο σύνολο τους είναι τύπου MLC. Για περισσότερες πληοροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προϊόντος.