[Press Release] Seagate Cheetah 15K.7 - Ταχύτατοι, με πολλά GB !

Η Seagate ανακοίνωσε ότι ξεκινά επισήμως η κυκλοφορία των τεχνολογικά ανώτερων Cheetah 15K.7, μιας νέας enterprise σειράς σκληρών δίσκων. Μάλιστα ήδη ξεκίνησε το shipping τους προς διάφορους distributors ανά τον κόσμο. Πρόκειται για τον 3.5" σκληρό δίσκο με την μεγαλύτερη πυκνότητα και τις καλύτερες επιδόσεις που δύναται να συναντήσετε. Η Seagate ανακοίνωσε ότι ξεκινά επισήμως η κυκλοφορία των τεχνολογικά ανώτερων Cheetah 15K.7, μιας νέας enterprise σειράς σκληρών δίσκων. Μάλιστα ήδη ξεκίνησε το shipping τους προς διάφορους distributors ανά τον κόσμο. Πρόκειται για τον 3.5" σκληρό δίσκο με την μεγαλύτερη πυκνότητα και τις καλύτερες επιδόσεις που δύναται να συναντήσετε.

Ως συνέπεια του προηγουμένου γινόμαστε μάρτυρες μιας εκπληκτικά αξιόπιστης λύσης για περιβάλλοντα Tier 1, όπου οι servers και ο αμύθητος αποθηκευτικός χώρος έχουν την τιμητική τους. Όμως η Seagate δεν μένει στα λόγια, αντιθέτως έχει ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία για όλα τα παραπάνω: Είναι ο πρώτος δίσκος με ταχύτητα 15000 στροφές ανά λεπτό, χωρητικότητα 600GB και MTBF (Mean Time Before Failure) που ανέρχεται στις 1.600.000 ώρες !

Ο Cheetah 15K.7 είναι διαθέσιμος με τα τελευταία 6GB/s SAS ή 4GB/s FC interfaces και περιλαμβάνει την μοναδική PowerTrim technology της Seagate, με την οποία μειώνεται δραματικά η κατανάλωση. Καταλήγουμε λοιπόν σε μία υλοποίηση ιδανική για μικρές, μεγάλες ή κολοσσιαίες εταιρείες που απεγνωσμένα αναζητάνε ένα προϊόν που να συνδυάζει αρμονικά χαμηλή κατανάλωση, υψηλές επιδόσεις και τεράστιο αποθηκευτικό χώρο.





"Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι που προσφέρουμε την οικογένεια Seagate Cheetah 15K.7 HDDs, με την οποία συμπληρώνουμε τις υπάρχουσες ελλείψεις που παρατηρούνται στην αγορά. Αφιερωμένοι στους χρήστες που θέλουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μαζί με μακροζωία, χαμηλή κατανάλωση και ευκολία", είπε ο Joe Cousins, Αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing στην Bell Microproducts.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Seagate Cheetah 15K.7, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος.



Διαβάστε περισσότερα εδώ ...