[Press Release] Corsair Extreme Series SSDs - 240MB/s σας φτάνουν;

Fremnot, California, 16 Ιουλίου 2009. H Corsair, μία από τις ηγετικές κατασκευάστριες εταιρείες που ειδικεύεται κυρίως στον τομέα των μνημώ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια και σε τροφοδοτικά και προϊόντα flash memory (συμπεριλαμβανομένων των solid state drives - SSDs), ανακοίνωσε σήμερα την νέα Extreme σειρά SSDs. Οι δίσκοι έχουν κωδικές ονομασίες X32, X64 & X128 και έρχονται σε χωριτικότητες των 32, 64 και 128GB αντίστοιχα. Εξάλλου είναι νομίζω ξεκάθαρο ότι οι ονομασίες των προϊόντων προέρχονται από την χωριτικότητα / πυκνότητά τους. Fremnot, California, 16 Ιουλίου 2009. H Corsair, μία από τις ηγετικές κατασκευάστριες εταιρείες που ειδικεύεται κυρίως στον τομέα των μνημώ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια και σε τροφοδοτικά και προϊόντα flash memory (συμπεριλαμβανομένων των solid state drives - SSDs), ανακοίνωσε σήμερα την νέα Extreme σειρά SSDs. Οι δίσκοι έχουν κωδικές ονομασίες X32, X64 & X128 και έρχονται σε χωριτικότητες των 32, 64 και 128GB αντίστοιχα. Εξάλλου είναι νομίζω ξεκάθαρο ότι οι ονομασίες των προϊόντων προέρχονται από την χωριτικότητα / πυκνότητά τους.

Οι Extreme Series SSDs της Corsair δημιουργήθηκαν με βάση τον Indilinx Barefoot controller και Samsung MLC NAND Flash Memory, έτσι ώστε να προσφέρουν απλόχερα στον χρήστη τους υψηλές ταχύτητες. Πιο συγκεκριμένα οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ανέρχονται στα 240 και 170ΜΒ/s αντίστοιχα.

"Ο συνδυασμός του Indilinx Barefoot controller, της Samsung Flash Memory και της 64MB on-board cache έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικές επιδόσεις, εξαφανίζοντας πλήρως το bottleneck που δημιουργείται από τους παραδοσιακούς μηχανικούς σκληρούς δίσκους", είπε ο Jim Carlton, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Marketing στην Corsair. "Οι καινούριοι Corsair Extreme SSDs είναι ιδανικοί για να χρησιμοποιηθούν ως primary drives σε συστήματα desktop και notebook, όπως επίσης και σε συστοιχίες RAID 0 για όσους αναζητούν Extreme επιδόσεις."

Όλοι οι SSDs της σειράς Extreme έρχονται με upgrade-able firmware το οποίο επιτρέπει νέα features, όπως η επερχόμενη εντολή TRIM για τα Windows 7 και άλλα λειτουργικά συστήματα, που διατηρεί τις επιδόσεις του δίσκου σε υψηλά επίπεδα καθώς περνάει ο χρόνος. Τα Firmware Updates για τους SSDs αυτούς θα ανεβαίνουν στο website της Corsair, ενώ τα upgrades θα γίνονται χωρίς να δημιουργούνται τυχόν προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά καιρούς (σβήσιμο δεδομένων π.χ.)

Θα βρίσκονται πολύ σύντομα στα ράφια, με την εγγυημένη ποιότητα Corsair και δύο χρόνια εγγύηση.

Περισσότερα σχετικά με τους Corsair Extreme SSDs
εδώ.



Corsair Extreme X32 SSD
Corsair Extreme X64 SSD
Corsair Extreme X128 SSD





.