Η Patriot αποκαλύπτει μια 2TB έκδοση του Ignite SSD της

Νέος SSD για την performance κατηγορία έρχεται από την αναγνωρισμένη εταιρία Patriot η οποία θέλει να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον της αγοράς για περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Νέος SSD για την performance κατηγορία έρχεται από την αναγνωρισμένη εταιρία Patriot η οποία θέλει να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον της αγοράς για περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Η σειρά SSD Ignite υπάρχει στο lineup της εταιρίας από τον Ιανουάριο του 2015, έκτοτε σε χωρητικότητες των 480 και 960GB και ανταποκρινόταν στις ανάγκες της high end αγοράς και όσους ήθελαν άφθονο χώρο στα συστήματά τους. Αρκετά σύντομα η Patriot πρόσθεσε και την έκδοση των 240GB ενώ φέτος έρχεται η σειρά των 2TB με την εταιρία να έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποθήκευση όλης τη συλλογής των παιχνιδιών σε ένα σημείο του υπολογιστή!

Το drive βασίζεται στον ελεγκτή Phison S10 και καταφέρνει ταχύτητες που αγγίζουν τα 560MB/s στην ανάγνωση και τα 500MB/s στην εγγραφή των δεδομένων. Παράλληλα χρησιμοποιεί το SATA III 6.0Gb/s interface. Η Patriot αναφέρει πως ο Ignite των 2TB θα γίνει διαθέσιμος το τέταρτο τρίμηνο του έτους.



Η Patriot λανσάρει μια 2TB έκδοση του Ignite SSD της