Νέος Ultrastar SN150 PCIe NVMe SSD από την HGST

Enterprise SSD με PCIe πρότυπο σύνδεσης έρχεται από την αναγνωρισμένη HGST με πλήρη πιστοποίηση για περιβάλλοντα αποθήκευσης της VMware. Enterprise SSD με PCIe πρότυπο σύνδεσης έρχεται από την αναγνωρισμένη HGST με πλήρη πιστοποίηση για περιβάλλοντα αποθήκευσης της VMware.

Η HGST, που είναι πλέον μέρος της οικογένειας της Western Digital ανακοίνωσε έναν νέο Ultrastar data center PCIe SSD με low profile, half height και half length σχεδίαση ενώ ενσωματώνει και το πρωτόκολλο σύνδεσης NVMe για υψηλές ταχύτητες και εγγυημένα χαμηλό latency.

Το συγκεκριμένο drive είναι πιστοποιημένο για χρήση με τις πλατφόρμες VMware vSphere και Virtual SAN ενώ διέπεται από Enterprise-grade αξιοπιστία κμε προηγμένες λειτουργίες error correction, secure erase και power fail προστασία. Επιπλέον χρησιμοποιεί το πρότυπο σύνδεσης PCIe στη τρίτη γενιά του (3.0) και έτσι αξιοποιεί περισσότερο bandwidth από την υποδοχή. Οι διαθέσιμες χωρητικότητες των drives είναι 800GB, 1.6TB και 3.2TB ενώ οι ταχύτητες ανάγνωσης εγγραφής ανέρχονται σε 3000MB/s και 1600MB/s αντίστοιχα.