Apacer Panther AS330 SSD: Ακόμη ένας στη mainstream κατηγορία

Apacer Panther AS330 SSD: Ακόμη ένας στη mainstream κατηγορία

Η Apacer δίνει περισσότερες επιλογές σε όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους, ή απλώς θέλουν να προσθέσουν ακόμη έναν SSD με τον νέο Panther. Η Apacer δίνει περισσότερες επιλογές σε όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους, ή απλώς θέλουν να προσθέσουν ακόμη έναν SSD με τον νέο Panther.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει από πολλούς SSD της αγοράς είναι η texturized εμφάνιση του επάνω μέρος του κάτι που θα ικανοποιήσει όσους κυνηγούν και τη λεπτομέρεια στο build τους. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας τετρακάναλος Phison PS3110-S10 controller συνδεδεμένος με 15nm Toshiba TLC NAND και με 512MB DDR3L-1600 cache κάτι που φαινομενικά θυμίζει αρκετούς της αγοράς όπως της PNY και της Kingston.

Το Hardware Canucks δοκίμασε τον εν λόγω SSD και είδε πως οι επιδόσεις του βρίσκονται ελαφρώς πιο κάτω από τον OCZ Trion 150 (και πάλι της Toshiba) όμως προσφέρει τα αναμενόμενα όσον αφορά τους υπόλοιπους mainstream SSD της κατηγορίας του κάνοντάς τον μια θελκτική επιλογή για αρκετούς. Οι προτεινόμενες τιμές σύμφωνα με το site των δοκιμών ανέρχονται στα $200 για το μοντέλο των 960GB και $120 για αυτό των 480GB.


Apacer Panther AS330 SSD: Ακόμη ένας στη mainstream κατηγορία