Η Deepcool λανσάρει το κουτί Dukase Liquid με ενσωματωμένη Υδρόψυξη!

Μια ολοκληρωμένη πρόταση "ψύξης και στέγασης" του υπολογιστή σας φέρνει στην αγορά η αναγνωρισμένη Deepcool με αναβαθμισμένο σύστημα φωτισμού του εσωτερικού!

Το νέο Dukase Liquid της Deepcool αναβαθμίζεται σημαντικά από την δεύτερη εκδοχή του με προηγμένο σύστημα φωτισμού το οποίο πλέον μπορεί να φωτίσει ολόκληρο το hardware από πολλές πτυχές στο εσωτερικό. Το πλαϊνό πάνελ του διαθέτει ένα μεγάλο φιμέ παράθυρο από γυαλί που έχει περάσει από ειδική επεξεργασία και εξυπηρετεί εκτός από την επίδειξη του hardware και στη μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορές.

Η Deepcool προεγκαθιστά LED strips εντός του κουτιού και έτσι ο φωτισμός του hardware δε θα πρέπει να απασχολήσει τον τελικό καταναλωτή. Το high end κύκλωμα υδρόψυξη που ενσωματώνει έχει ψυγείο μεγέθους 240mm και συνδέεται σε ένα fluid flow τμήμα το οποίο δείχνει τη φορά του ψυκτικού υγρού στο εσωτερικό της, ένα feature που το συναντάμε σίγουρα μόνο στις custom υδροψύξεις που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Κατά τα λοιπά, στο εσωτερικό μπορούμε να εγκαταστήσουμε μητρικές τύπου ATX / MICRO ATX / MINI-ITX τυπικά ATX τροφοδοτικά, κάρτες γραφικών μήκους έως και 390mm και ψύκτρες επεξεργαστών (σε περίπτωση αναβάθμισης από την ενσωματωμένη) ύψους ως 160mm. Η MSRP του συγκεκριμένου ανέρχεται στα $189 και η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο του 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deepcool Press Release

chassis, DeepCool , water cooling, Dukase Liquid

stavros

Members
2016-12-23T23:19:24Z

Φιμέ παράθυρο, σωστά γιατί με τόσα rgb θα σου βγαίνουν τα μάτια.

ChameZX

Members
2016-12-24T12:46:46Z

Ωραία κίνηση, χωρίς πολλά πολλά, τα βάζεις όλα πάνω, περνάς και την πάστα σου και είσαι κύριος.
Αν έχει και την κατάλληλη τιμή νομίζω ότι θα προτιμηθεί, πάντως η Deepcool μας έχει συνηθίσει σε ωραίες τιμές :)

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...