Το micro-site της Intel για τους Optane βγαίνει Live!

Η Intel διαθέτει περισσότερες πληροφορίες για τους επερχόμενους Optane SSD της μέσα από το νέο micro-site της στο οποίο μαθαίνουμε για τους 8000p Series και τις πλατφόρμες που θα υποστηρίζονται.

"Η επαναστατική τεχνολογία μνημών" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site της Intel αποτελεί τη νέα κλάση επιδόσεων και δείχνει τον δρόμο στο μέλλον, σχεδόν. Η τεχνολογία έρχεται για να προσφέρει υψηλότερες επιδόσεις σε όσους τις απαιτούν μέσω non-volatile M.2 modules λειτουργώντας ως ένα μέσο επιτάχυνσης του συστήματος. Για την ώρα το site δεν αναφέρεται στο enterprise hardware που είδαμε πριν μερικές ημέρες, τον P4800X των 375GB αλλά εστιάζει στους μικρούς των 16 και 32GB system accelerators με μορφή M.2.

 

Τα drives χρησιμοποιούν στην ουσία δύο γραμμές PCIe gen3 και προσφέρουν αρκετά εντυπωσιακές ταχύτητες σε σχέση με έναν απλό SATA SSD, όμως οι χωρητικότητες αποτρέπουν την εγκατάσταση του λειτουργικού εκεί και αντ' αυτού προορίζονται πιθανόν για χρήση ως accelerator στο σύστημα. Βέβαια οι δύο γραμμές PCIe gen3 περιορίζουν τις επιδόσεις κάτι που φαίνεται εάν συγκρίνουμε τα drives με κάποιον NVMe τεχνολογίας.

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

intel, Optane SSD , 8000p, storage

vroom

Members
2017-02-20T11:55:39Z

Μια χαρά drive για της lenovo,Dell,HP e.t.c. για όλους τους άλλους καλύτερα να πάνε σε κάποιον nvme SSD η SATA SSD.

 

Δεν είχε πριν χρόνια πάλι η intel  μια παρόμοια caching τεχνολογία; ε; ;)

conroe

Members
2017-02-20T14:05:28Z

αν ισχυουν οι φημες για τιμες γυρω στα 90$, τοτε ποιος ο λογος της κυκλοφοριας τους?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...