Thermaltake LUXA2: H4 holder για το Apple iPad

Περίπου πριν από ένα χρόνο η Thermaltake, ηγέτης στην αγορά PC DYI, χρησιμοποίησε τα διαπρεπή χαρακτηριστικά που την έφεραν πρώτη στις προτιμήσεις πολλών αγοραστών, καθώς επίσης και την έξοχη κατασκευαστική τεχνογνωσία που διαθέτει, προκειμένου να ιδρύσει ένα νέο τομέα ενασχόλησης, το LUXA2. Το τμήμα έχει στόχο την αγορά των καταναλωτών πολυτελείας και η βασική φιλοσοφία του περιλαμβάνει τα εξής: απλότητα, πολυτέλεια και μοναδικό τρόπο ζωής. Η Thermaltake παρατήρησε ότι μία νέα μόδα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο, η λεγόμενη ατομικότητα/ιδιοσύσταση. Σύμφωνα με αυτήν, ο αγοραστής δεν επιζητεί μόνο την κατασκευαστική αρτιότητα, ή την απροβλημάτιστη λειτουργία ενός προϊόντος, αλλά και μία ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση. Αυτό ακριβώς πέτυχε πρώτη η LUXA2. Θεσπέσια "μαστοριά" με αισθητικό, λιτό, σοβαρό σχεδιασμό είναι τα στοιχεία που προσφέρει και αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση αλλά δέσμευση. Περίπου πριν από ένα χρόνο η Thermaltake, ηγέτης στην αγορά PC DYI, χρησιμοποίησε τα διαπρεπή χαρακτηριστικά που την έφεραν πρώτη στις προτιμήσεις πολλών αγοραστών, καθώς επίσης και την έξοχη κατασκευαστική τεχνογνωσία που διαθέτει, προκειμένου να ιδρύσει ένα νέο τομέα ενασχόλησης, το LUXA2. Το τμήμα έχει στόχο την αγορά των καταναλωτών πολυτελείας και η βασική φιλοσοφία του περιλαμβάνει τα εξής: απλότητα, πολυτέλεια και μοναδικό τρόπο ζωής. Η Thermaltake παρατήρησε ότι μία νέα μόδα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο, η λεγόμενη ατομικότητα/ιδιοσύσταση. Σύμφωνα με αυτήν, ο αγοραστής δεν επιζητεί μόνο την κατασκευαστική αρτιότητα, ή την απροβλημάτιστη λειτουργία ενός προϊόντος, αλλά και μία ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση. Αυτό ακριβώς πέτυχε πρώτη η LUXA2. Θεσπέσια "μαστοριά" με αισθητικό, λιτό, σοβαρό σχεδιασμό είναι τα στοιχεία που προσφέρει και αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση αλλά δέσμευση.

Αυτήν την φορά παρατήρησε ένα market gap που είχε να κάνει με το νέο Apple iPad. Ανακοίνωσε λοιπόν το H4 holder, ώστε οι κάτοχοι του iPad να το στηρίζουν με ασφάλεια όποτε και όπου θέλουν. Κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο, το H4 είναι 20 εκατοστά στο ύψος και 22 στο πλάτος, διαθέτει περιστρεφόμενο pivot και έξι rubber pins. Το αλουμίνιο είναι βουρτσισμένο, ενώ οι σχεδιαστές του πρόσθεσαν μαύρους κρυστάλλους Swarovski που του χαρίζουν μαγευτική εμφάνιση.

Αναμένεται να εμφανιστεί στις αγορές τον Μάρτη του 2010, λίγο πριν ξεκινήσει το shipping των πρώτων Apple iPads. Η τιμή του δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν, αναμένεται όμως να είναι αρκετά υψηλή.