Made in USA ίσως δούμε να γράφουν τα μελλοντικά iPhones!

Η Apple σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταφοράς της γραμμής παραγωγής των iPhone στις Ηνωμένες Πολιτείες - και η Foxxconn συμφωνεί.

Η Αμερικάνικη εταιρία με έδρα του Κουπερτίνο έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της, Foxxconn και Pegatron τη μεταφορά της γραμμής παραγωγής των iPhone στις ΗΠΑ, αναφέρει το μέσο Nikkei που επικαλείται άγνωστες μέχρι στιγμής πηγές της βιομηχανίας. Η Foxxconn, μια από τις βασικές εταιρίες που παράγουν τη γνωστή συσκευή της Apple φαίνεται πως είναι σύμφωνη με την ιδέα όμως η Pegatron εμφανίζεται διστακτική και δεν επιθυμεί να "φύγει" σε άλλη Ήπειρο κυρίως λόγω οικονομικών ανησυχιών.

Φυσικά η μεταφορά έχει ήδη συζητηθεί από πολλά μέσα που εικάζουν πως εάν όντως η Apple μεταφέρει τη παραγωγή στις ΗΠΑ, θα αντικαταστήσει το ανθρώπινο δυναμικό με ρομπότ και δε θα βοηθήσει την οικονομία καμίας χώρας. Η φήμη έρχεται, όχι τυχαία επισημαίνουν πηγές, λίγο μετά την "απειλή" της Κίνας πως θα βάλει εμπάργκο στα προϊόντα της Apple λόγω της εκλογής του νέου Προέδρου Trump και των πολιτικών σχετικά με το ελεύθερο εμπόριο. 

 

Πηγή.

 

iphone 8, apple, iphone, foxconn, pegatron, manufacturing

venisk

Members
2016-11-18T14:15:44Z

Με λίγα λόγια όταν γίνει αυτό το απλό μικρό iphone θα κοστίζει γύρω στο 1000ρικό :)

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...