Το θρυλικό Nokia 3310 επιστρέφει στην αγορά!

Η HMB που κρύβεται πίσω από το ιστορικό πλέον όνομα της Nokia κυκλοφορεί σύντομα στην αγορά την ανανεωμένη έκδοση του γνωστού 3310!

Το feature phone έρχεται σε περισσότερα χρώματα και εμφάνιση που θυμίζει έντονα τον προκάτοχό του, που έχει γίνει αρκετές φορές αφορμή για δεκάδες αστεία, λόγω της υψηλής αντοχής του αλλά και της αυτονομίας του που ξεπερνάει εύκολα άλλες flagship συσκευές της αγοράς. Τα features του είναι λίγα και καλά ενώ η τιμή του δε θα ξεπεράσει τα $49 σε ορισμένες αγορές. Το τηλέφωνο θα γίνει διαθέσιμο σε χρώμα, glossy πορτοκαλί, κίτρινο, matte μπλε και γκρι.

 

Στη πίσω πλευρά υπάρχει μια κάμερα 2MP, 2.5G συνδεσιμότητα ενώ τρέχει το λειτουργικό σύστημα S30+ με τα απολύτως απαραίτητα, συν το φιδάκι σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή του. Η αυτονομία του θα είναι υποδειγματική, με μπαταρία σε αναμονή θα βγάλει περίπου 30 ημέρες ή 22 ώρες παρατεταμένων κλήσεων κάτι που θα τον κάνει άξιο συνεχιστή του παιού καλού 3310.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nokia 3310, phone, feature phone, 2mp camera

nekro

Members
2017-03-04T10:09:57Z

Για εταιρικό τηλεφωνάκι νομίζω είναι μια χαρα καθως και για μη tech friendly μεσήλικες. Θεωρω λάθος ομως την απουσία wifi η gps πλέον ακόμα και σε κινητα των 40 ευρωπουλων. Εφαρμογεές για email η ΠΧ το HERE MAPS (που το πουλησαν) είναι εξαιρετικα χρησιμές
ΥΓ Άπο gsm arena ως προς την μπαταρία έχει αυτες τις πληροφορίες 

Removable Li-Ion 1200 mAh battery
Stand-by Up to 744 h
Talk time Up to 22 h
Music play Up to 51 h

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...