Φέτος ίσως δούμε το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung!

Αν και σε πρωτότυπη μορφή, το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung ίσως έρθει στη φετινή IFA 2017 στο Βερολίνο υποστηρίζουν πηγές.

 

Το ETNews δημοσίευσε πως η Κορεάτικη εταιρία Samsung Electronics μαζί με την Samsung Display εργάζονται σκληρά στην ανάπτυξη ενός νέου smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη το οποίο θέλουν εσπευσμένα να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Η πηγή αναφέρει πως θα το δούμε σε λειτουργική μορφή κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους. Αρχικά, λέγεται πως θα δημιουργήσει αρκετά prototypes για να δοκιμαστεί η συσκευή προτού αποφασιστεί εάν θα ήταν σωστή η μαζική παραγωγή της στην αγορά.

 

Κάτι τέτοιο αφήνει νύξεις για την τιμή που ίσως έχει το συγκεκριμένο smartphone μιας και μια τέτοια σχεδίαση είναι σίγουρα προηγμένη και πολυτελής για τα δεδομένα των περισσότερων. Βέβαια, η Samsung φαίνεται πως βιάζεται για κάποιον λόγο - και αυτός δεν είναι άλλος από τους ανταγωνιστές, ιδίως από τη Κίνα καθώς οι Lenovo, Oppo και Vivo φημολογείται πως ετοιμάζουν αντίστοιχες συσκευές για να κερδίσουν πρώτες τον τίτλο του "πρώτου αναδιπλούμενου smartphone"!

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, display, foldable smartphone, ifa 2017

Trabakoulas

Members
2017-03-15T14:03:15Z

Καλα κανουν και βιάζονται, μια ακόμα αποτυχία στιλ νοτε7 τον CEO πισω απο τα σίδερα και το έκλεισαν το μαγαζί! :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...