Ο βασικός Μηχανικός SoC της Apple στη Google

Ένας από τους βασικούς μηχανικούς που είχε η Apple υπό τη στέγη της για περισσότερο από 7 χρόνια μεταβαίνει στη Google για να συνεχίσει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να δημιουργεί chip.

Ο λόγος για τον Manu Gulati, ο οποίος έφυγε από την Apple πριν μερικές εβδομάδες και πλέον η σελίδα του στο LinkedIn αναγράφει πως εργάζεται στο SoC development της Google από τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Ο Gulati ήταν στην Apple για σχεδόν οκτώ χρόνια και αποτέλεσε έναν από τους ανθρώπους κλειδιά στην ανάπτυξη πολλών από των SoC της εταιρίας που χαρακτηρίστηκαν για πολλούς λόγους, τόσο για τις επιδόσεις τους όσο και από τις ενεργειακές απαιτήσεις τους.

Με αυτά κατά νου και με τις πρόσφατες φήμες πως η Google ετοιμάζει κάτι νέο στον κόσμο των smartphones, έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα ως προς τα σχέδια της Google στο άμεσο μέλλον.

 

 

2017-06-13-image-29.thumb.jpg.a7604d322bbf18cc1d012d26984e2f68.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

apple

sofos1990

Members
2017-06-22T09:14:23Z

Cool. Πάντως, παντού και πάντοτε ένας δεν κάνει ποτέ την δουλειά. Μπορεί να έχει την βασική ιδεά αλλά όλα εξαρτόνται από το ποια θα είναι η ομάδα του. Μακάρι, λοιπόν, στην Google να καταφέρει να φτιάξει μια καλή ομάδα για να δούμε SOCs ανταγωνιστικά στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...