Η Lenovo θα επαναφέρει τη σειρά Moto X

Παρόλο που Lenovo και Motorola δεν είναι δύο εταιρίες που θα τις έβαζες μαζί σε μια πρόταση, δείχνει πως η πραγματικότητα μπορεί να γίνει αδυσώπητη... μερικές φορές.

Ο Evan Blass, γνωστός από τα κατά καιρούς leaks γνωστών smartphones πολύ πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά δημοσίευσε κλασικά μερικές πόζες από το επερχόμενο Moto X4, που θα αποτελέσει πρακτικά revival της σειράς smartphone που έκλεισε με το τελευταίο μοντέλο (Moto X) το 2014-5.  

Πρακτικά η νέα συσκευή έχει αρκετά κυρτές γωνίες, τονίζοντας ακόμη περισσότερο αυτές του παρελθόντος ενώ θα φέρει την ονομασία Moto X4 ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι midrange smartphone με "δυνατά χαρτιά". Η οθόνη των 5.2 ιντσών θα έχει ανάλυση 1080p ενώ στη καρδιά του θα ζει ένας Snapdragon 630 με οκτώ πυρήνες, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου με μια επιπλέον υποδοχή για microSD.

Αν και το παραπάνω hardware συγκαταλέγεται σε αυτό που κάποιος θα ονόμαζε mainstream, η κάμερα των 16MP μπροστά και οι δύο των 12MP και 8MP πίσω δείχνουν πως η Motoro.. ehm Lenovo θα ακολουθήσει το trend των high end smartphone με δυνατότητα για καλύτερη αναπαράσταση του βάθους στις φωτογραφίες, αντίστοιχα με το iPhone και άλλων νεότερων συσκευών. Παράλληλα, θα καλύπτεται από πιστοποίηση IP68 για έως 1.5m και για 30 λεπτά ενώ το OS του θα βασίζεται στο Android 7.1 Nougat.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

smartphones, Motorola , midrange, moto x4, dual cameras

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...