Το ROG Phone της ASUS στοχεύει την Gaming αγορά!

Η ASUS ανακοίνωσε την απάντηση του Razer Phone όσον αφορά τα gaming smartphones και ακούει στο όνομα ROG Phone!

Μέσω του press conference της ASUS στην Computex η εταιρία προχώρησε στην αποκάλυψη ενός νέου smartphone το οποίο θα στοχεύει στην gaming αγορά, την οποία διεκδικούν αυτή τη στιγμή αρκετές εταιρίες του χώρου. Το ROG Phone όπως είναι και η επίσημη ονομασία του θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 845 χρονισμένο στα 2.96GHz, μια binned συχνότητα σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας.

Η σχεδίαση παίζει σημαντικό ρόλο μιας και η ASUS θέλει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία στο νέο handheld της, θέλοντας παράλληλα να είναι ελκυστικό στους gamers. Έτσι πέρα από την aggressive εμφάνιση που "φωνάζει" gaming, η ASUS έχει τοποθετήσει στο ROG Phone και ένα ισχυρό σύστημα ψύξης με vapor chamber στο εσωτερικό για τη διατήρηση των θερμοκρασιών σε χαμηλά επίπεδα. Παράλληλα μέσω του AeroActive συστήματος παρέχει και ενεργή ψύξη στο smartphone μέσω ενός ανεμιστήρα blower που βοηθάει στη μείωση των θερμοκρασιών μετά από ένα πολύωρο gaming session.

Η οθόνη του είναι τύπου AMOLED και έχει διαγώνιο 6 ίντσες με ανάλυση 1080 x 2160 pixels. Το σημαντικότερο στοιχείο της είναι ο ρυθμός ανανέωσης που μπορεί να μη φτάνει τα 120Hz του Razer Phone, όμως βρίσκεται κάπου στη μέση στα 90Hz προσφέροντας έτσι ομαλή εικόνα παρά το γεγονός ότι μιλάμε για smartphone! Πέρα από τα κλασικά features που περιμένουμε από το εν λόγω smartphone αυτής της κατηγορίας, το ROG Phone διαθέτει και τα λεγόμενα AirTriggers, δύο ultrasonic αισθητήρες αφής στο πλάι της συσκευής (πάνω όταν κοιτάμε το smartphone σε landscape mode) που λειτουργούν σαν triggers για τα games. Τα σημεία έχουν και δικό τους feedback για εμπειρία που θυμίζει πλήκτρο, κάτι σημαντικό για όσους ασχολούνται με gaming στο κινητό τους.

Η μπαταρία της συσκευής αγγίζει τα 4,000 mAh ενώ με τη βοήθεια του HyperCharge φορτίζει σε μεγάλο ποσοστό αρκετά γρήγορα. Κάτι που απαιτεί αρκετή μπαταρία βέβαια είναι και ο ενσωματωμένος RGB φωτισμός που διαθέτει στο πίσω μέρος και είναι συμβατός με το Aura RGB της ASUS. Στα αξεσουάρ του θα κυκλοφορήσει και ένα dock (Mobile Desktop Dock) στο οποίο μπορούμε να συνδέσουμε το smartphone μας και να παίξουμε με ένα gaming monitor αλλά και με πληκτρολόγιο - ποντίκι, ένα setup που θυμίζει desktop gaming. Εκτός από το dock η ASUS έχει σχεδιάσει και ένα έξτρα αξεσουάρ (WiGig Dock) που μετατρέπει το smartphone σε μοντέρνο gamepad με ενσωματωμένη οθόνη α λα NVIDIA SHIELD.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, ASUS , smartphones, amoled, Snapdragon 845 , Computex 2018 , rog phone

Farkadonitis

Members
2018-06-05T15:58:58Z

το πρωτο σμαρτπφον με ανεμιστήρα!!!

FeelsBadMan

Members
2018-06-05T16:36:23Z

Just get a pc already!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...