Κατά λάθος, η Samsung έδειξε το Galaxy S10!

Στη προσπάθειά της να κάνει ένα μικρό teaser για το νέο UI της, η Samsung δοκιμάζει την υπομονή μας με ένα μικρό sneak peek τουβ Galaxy S10.

Το Galaxy S10 αναμένεται σε περίπου έναν μήνα στην αγορά, με την αποκάλυψή του να έχει προγραμματιστεί για τις 25 με 27 Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη. Η εμφάνιση της συσκευής για εμάς παραμένει ένα επτασφράγιστο μυστικό, όμως η Samsung μας έδειξε την πλευρά της οθόνη του Galaxy S10, αναφερόμενη στη νέα έκδοση του One UI της. Έτσι οι φήμες που θέλουν το Galaxy S10 να έχει οθόνη 6.1 ιντσών για το απλό μοντέλο και 6.4 ίντσες για το Plus δείχνουν αληθινές, ενώ επιπλέον υπάρχει η φήμη για μια Lite έκδοση με διαγώνιο οθόνης 5.8 ίντσες.

Από την παρακάτω εικόνα βλέπουμε πως η οθόνη θα είναι το κυριότερο στοιχείο των νέων συσκευών αφού θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, εκτοπίζοντας και τα πλήκτρα home για ακόμη μια χρονιά. Όσον αφορά το hardware, φέτος υπάρχει πιθανότητα να δούμε πέρα από τον ισχυρό Exynos 9820 και 8GB RAM μαζί με headphone jack 3.5mm και 1TB αποθηκευτικού χώρου, ενώ πηγές υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει και έκδοση με 12GB RAM.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, teaser, Mobile World Congress , Galaxy S10

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...