Η Meizu ανακοίνωσε ένα smartphone χωρίς καμία θύρα

Χωρίς headphone jack, χωρίς πλήκτρα και χωρίς καμία οπή για SIM tray - αυτό είναι το νέο smartphone της Meizu.

Η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με το νέο Meizu Zero, ένα smartphone που δε διαθέτει καμία υποδοχή, αλλά ούτε υποδοχή για SIM κάτι που σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα βασίζεται στη τεχνολογία eSIM. Παράλληλα δε διαθέτει πλήκτρα ελέγχου του ήχου ή power button αλλά και πάλι οι λειτουργίες εξαρτώνται από τους αισθητήρες πίεσης που βρίσκονται στα πλάγια, κάτι που σημαίνει ότι το Zero είναι "port-free"!

Για να αντισταθμίσει την έλλειψη θυρών το smartphone έχει μόνο μια μικρή οπή για τη λειτουργία του hard reset σε περίπτωση που χρειαστεί. Η φόρτισή του γίνεται, με ασύρματο τρόπο, μέσω μιας σύνδεσης που μπορεί να μεταδώσει έως και 18W ισχύος στη συσκευή ενώ οι μεταφορές αρχείων θα πραγματοποιούνται με 'ασύρματη USB 3.0 σύνδεση', πράγμα που σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα συνδέεται ασύρματα σε μια βάση, και η τελευταία στο υπολογιστή μέσω μιας θύρας USB.

Όσον αφορά τα specs του, δεν γίνονται εκπτώσεις. Στο εσωτερικό τρέχει ένας Qualcomm Snapdragon 845 με ενσωματωμένο Bluetooth 5.0 radio και οκτώ semi custom ARM πυρήνες επεξεργασίας που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις. Τέλος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την προτεινόμενη τιμή του συγκεκριμένου, όμως σίγουρα η Meizu θα ζητήσει το price premium για το... 'σθένος' της.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

smartphones, qualcomm, usb 3.0, Snapdragon 845 , headphone jack, Meizu Zero, no ports, courage

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...