iPhone 11: Ο αντικαταστάτης του XR από την Apple

Η εταιρία μας έδειξε τρία νέα iPhone στο Steve Jobs Theater και όλα φέρουν τον αριθμό '11' στην ονομασία τους.

Η βασικότερη σχεδιαστική αλλαγή φέτος έρχεται στη κάμερα στο πίσω μέρος, εκεί όπου στην απλή έκδοση του iPhone 11 βρίσκουμε δύο φακούς και αισθητήρες 12 megapixel (f/2.4 και f/1.8), ο ένας εκ των οποίων ευρυγώνιος που επιτρέπει τη καταγραφή μιας πιο ευρείας και γεμάτης με πληροφορία εικόνας ενώ διαθέτει και 2x οπτικό ζούμ για να φέρει το θέμα σας πιο κοντά. Με βάση αυτά τα specs η Apple έδειξε αρκετά παραδείγματα όπου το δίδυμο των νέων καμερών θα βοηθήσει στη ποιότητα της εικόνας στο νέο iPhone 11. Στα features υπάρχει και το Night mode που θα βελτιώσει τη ποιότητα των φωτογραφιών στο σκοτάδι, ενώ όσον αφορά τη κάμερα στο εσωτερικό, η Apple ανέφερε και το slofie, με το οποίο μπορούμε να τραβήξουμε slow motion video με τη selfie κάμερα στα 120FPS και να το αναπαράγουμε στα 30 για να δουλέψει το εφέ.

Το συγκεκριμένο έρχεται να αντικαταστήσει το XR, το πιο προσιτό από τη πρόσφατη γενιά iPhone ενώ έρχεται και σε πολλά χρώματα όπως κίτρινο, πράσινο, μωβ, λευκό, μαύρο αλλά και κόκκινο (PRODUCT red), μια ειδική έκδοση που μέρος των εσόδων της πηγαίνει στο Global Fund για τη καταπολέμηση του AIDS. Η Apple αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το iPhone 11 θα είναι αδιάβροχο (IP68) και μπορεί να αντέξει κάτω από το νερό σε βάθος μέχρι και τα 2 μέτρα για 30 λεπτά χωρίς να πάθει το παραμικρό. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.1 ίντσες είναι τύπου LCD IPS και έχει ανάλυση 828 x 1792 pixels με δυνατότητα True Tone και μεγάλη φωτεινότητα 625 nits.

Στο επίκεντρο είναι και η μπαταρία του smartphone που υπόσχεται να το κρατήσει στη ζωή για μια ολόκληρη ημέρα, κάτι που υπόσχεται βέβαια και ο μεγάλος ανταγωνιστής του η Samsung με το πρόσφατο Note 10. Σημειώνεται ότι εδώ βλέπουμε και την ύπαρξη fast charge για ταχύτερη φόρτιση της συσκευής. Η βελτιωμένη αυτονομία πηγάζει από το νέο chip που βρίσκεται στο εσωτερικό και είναι το εξαπύρηνο A13 Bionic με τη τρίτης γενιάς Neural Engine για AR και AI εφαρμογές που αυξάνει τον αριθμό των transistors στα 8.5 δις, κάνοντάς το ένα από τα πιο 'πυκνά' chips που υπάρχουν. Στο εσωτερικό υπάρχει hardware acceleration για τις πιο σημαντικές εφαρμογές και τύπους video ενώ έχει και μια ισχυρή GPU, ικανή να τρέξει όλα τα σύγχρονα mobile games. Οι επιδόσεις του chip είναι ακόμη άγνωστες μιας και ότι πληροφορία έχουμε για την ώρα δεν περιλαμβάνει ακριβείς αριθμούς, ωστόσο θα μάθουμε περισσότερα μόλις δούμε τις πρώτες μετρήσεις από τα media.

Η τιμή του iPhone 11 ξεκινά από τα $699 για την έκδοση των 64GB και φτάνει μέχρι τα $849 για την έκδοση των 256GB με ενδιάμεση επιλογή τα 128GB με κόστος $749 - και αυτό εάν δεν έχετε κάποιο iPhone για να επιστρέψετε στην Apple, εκεί όπου η έκπτωση που θα κερδίσετε μεταφράζεται διαφορετικά ανάλογα με το μοντέλο που επιστρέφετε. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από τις 20 Σεπτεμβρίου ενώ στις 13 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπαραγγελίες από όλα τα καταστήματα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

iphone, ip68, Steve Jobs Theater, iPhone 11, 12 megapixel , true tone, A13 Bionic

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...