iPhone 11 Pro και Pro Max, Τα κορυφαία smartphones της Apple

Με μεγάλη αυτονομία, ισχυρό επεξεργαστή και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, τα νέα iPhone θέτουν για άλλη μια φορά ψηλά τον πήχη.

Η Apple ανακοίνωσε μαζί με το απλό iPhone 11 και δύο ακόμη που ακούνε στο όνομα iPhone 11 Pro και Pro Max για την high end αγορά των smartphones. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας Tim Cook που ανέβηκε στη σκηνή για να ξεκινήσει τη παρουσίαση, το iPhone 11 Pro είναι σχεδιασμένο για καταναλωτές που θέλουν "τη πιο προηγμένη τεχνολογία" και αυτό λόγω των specs και της ποιότητας κατασκευής με εκτενή χρήση γυαλιού, μέρος των οποίων δανείζεται και η μικρότερη συσκευή της εταιρίας. Στο πίσω μέρος οι κάμερες είναι τρεις στις Pro εκδόσεις, μια Ultra Wide (f/2.4 εικόνα 120 μοιρών), μια Wide (f/2.4) και ένας τηλεφακός (f/2.0) με 2x οπτικό ζουμ.

Οι οθόνες των smartphones είναι τύπου OLED και μεταξύ τους οι συσκευές διαφοροποιούνται στο μέγεθος. Το Pro θα φέρει οθόνη 5.8 ιντσών ανάλυσης 1125 x 2436 pixels ενώ το Pro Max θα ενσωματώνει οθόνη 6.5 ιντσών Super Retina XDR ανάλυσης 1242 x 2688 pixels, αμφότερες με support για HDR περιεχόμενο. Σημαντική είναι και η φωτεινότητα των 800 έως και τα 1200 nits που υπόσχεται ευκρίνεια ακόμη και κάτω από το δυνατό φως της ημέρας.

Όλα τα smartphones μοιράζονται τον ίδιο επεξεργαστή, A13 Bionic με έξι πυρήνες και κατασκευάζονται από το ίδιο ανθεκτικό γυαλί που καλύπτει το μπροστά αλλά και το πίσω μέρος τους. Μια δυνατότητα που αναφέρθηκε είναι μέσω της 3rd party εφαρμογής Filmic Pro η οποία επιτρέπει την παράλληλα καταγραφή από δύο κάμερες, δείχνοντας έτσι την ισχύ του encode κομματιού στο εσωτερικό του εξαπύρηνου A13 Bionic. Τέλος οι ημερομηνίες διάθεσης είναι ίδιες με το απλό iPhone 11 κι έτσι όσοι θέλουν να το προπαραγγείλουν θα μπορούν να το κάνουν από τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ θα το λάβουν στα χέρια τους στις 20 Σεπτεμβρίου. Το smartphone θα γίνει διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, 128GB, 256GB και τέλος 512GB με τιμές που θα ξεκινούν από τα $999 για το Pro και τα $1099 για το Pro Max.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

apple, ceo, iPhone 11 Pro , Super Retina XDR

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...