'Γεμάτο οθόνη' το νέο concept Xiaomi Mi Mix Alpha

Η Xiaomi ετοιμάζει ένα νέο smartphone που διαθέτει οθόνη μέχρι και το πίσω μέρος ενώ είναι τύπου OLED.

Το Mi Mix Alpha είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο ωστόσο η Xiaomi δηλώνει έτοιμη να το διαθέσει στην αγορά μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο. Σχεδιαστικά δανείζεται την κλασική bar σχεδίαση των μοντέρνων smartphones όμως η οθόνη του καλύπτει ολες τις πλευρές του, αφήνοντας κενό μόνο το σημείο των καμερών στο πίσω μέρος, εκεί όπου υπάρχει μια λωρίδα που αναγράφει και το μοντέλο της συσκευής. Με αυτή τη σχεδίαση το screen to body ratio εκτοξεύεται στο 180.6% ενώ είναι το πρώτο της Xiaomi με αντίστοιχη σχεδίαση.

Εξίσου ενδιαφέροντα βέβαια είναι και τα υπόλοιπα στοιχεία του smartphone. Εν αρχή είναι η κάμερα των 108MP που φοράει σε συνδυασμό με έναν ultrawide αισθητήρα 20MP και έναν έξτρα 12MP με τηλεφακό που φέρνει το θέμα μας κοντά. Σύμφωνα με την Xiaomi οι αισθητήρες προστατεύονται από ανθεκτικό γυαλί από ζαφείρι ενώ το σώμα της συσκευής κατασκευάζονται από μια μείξη αλουμινίου και τιτανίου.

Όσον αφορά το hardware στο εσωτερικό βρίσκουμε τον Snapdragon 855+, 5G συνδεσιμότητα και προτεινόμενη τιμή που θα φτάνει τα 2,600€ σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες που διέθεσε η εταιρία στα social media πριν από μερικές ώρες.

 Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, xiaomi, Snapdragon 855 , Mi Mix Alpha , 108MP

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...