Ακυρώθηκε το Mobile World Congress 2020 λόγω του κορονοιού

Η μεγαλύτερη έκθεση των smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο MWC που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη ακυρώνεται φέτος λόγω της έξαρσης του κορονοιού.

Τα νέα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση πολλών εταιριών όπως της NVIDIA, της Amazon, της LG και της Sony λέγοντας πως δε θα στείλουν προσωπικό να τις εκπροσωπήσει στην έκθεση επικαλούμενες φόβους για την ασφάλεια των εργαζομένων. Η έκθεση περιλαμβάνει αρκετούς επισκέπτες που ξεπερνούν τους 100.000 κάθε χρόνο και πολλοί από αυτούς προέρχονται από τις περιοχές της Κίνας, απ' όπου και εμφανίστηκε ο ιός και έτσι η διοργανώτρια εταιρία ακυρώνει την έκθεση για φέτος.

Το event αποτελεί κοινό χώρο και για την ανακοίνωση των νέων smartphones της κάθε χρονιάς και ήδη η Sony ανέφερε ότι θα ανακοινώσει τα νέα της τηλέφωνα μέσα από το YouTube ενώ η LG θα διοργανώσει ένα event σύντομα τις επόμενες εβδομάδες. Σε κανονικές συνθήκες το event πραγματοποιείται τη τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου κάθε χρόνο από το 2006 και ενδέχεται να επηρεάσει τα roadmaps μερικών εταιριών.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, sony, smartphones, amazon, event, MWC 2020, cancelled, ακυρώθηκε

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...