Nubia Red Magic 5G: Ένα Gaming Smartphone

Η κινέζικη Nubia αποκάλυψε ένα νέο smartphone που προορίζεται αυστηρά για gaming.

Η αγορά των gaming smartphones έχει μεγαλώσει σε σημαντικό βαθμό με όλο και περισσότερες εταιρίες να εισέρχονται με τις προτάσεις τους. Razer, ASUS και Xiaomi είναι μερικές εξ' αυτών όμως η αγορά έχει ελπίδες για ακόμα ταχύτερα μοντέλα με πιο εντυπωσιακούς σχεδιασμούς - και κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι το Red Magic 5G της Nubia.

Πρόκειται για ένα smartphone 6,65 ιντσών με OLED οθόνη 144Hz και ανάλυσης 2340x1080 pixels που σίγουρα θα προσφέρει μεγάλη ευκρίνεια και πιστά χρώματα ενώ υψηλός ρυθμός ανανέωσης 'φωνάζει' πως απευθύνεται σε όσους παίζουν παιχνίδια στο δρόμο. Το συγκεκριμένο smartphone τρέχει Android 10 ενώ στο επίκεντρο έχουμε έναν Snapdragon 865 της Qualcomm και συνδυάζεται με 8, 12 ή και 16GB μνήμης RAM, ίσως λίγα περισσότερα ακόμα και από πολλά gaming desktops. Αν και δε πρόκειται να συγκινήσει τους gamers, το smartphone διαθέτει έναν συνδυασμό τριών καμερών, 64MP, 8MP wide και έναν 2MP με macro καλύπτοντας έτσι πολλές περιπτώσεις όσων θέλουν να απαθανατίσουν τις αγαπημένες τους στιγμές.

Στα αξιοσημείωτα specs του συναντάμε τη USB-C και τη ταχεία φόρτιση των 55W που υποστηρίζεται όπως επίσης και ένα 3.5mm jack ακουστικών για τους λάτρεις του καλωδίου. Φυσικά το 5G στην ονομασία του σημαίνει ακριβώς αυτό, κάτι που απορρέει από το modem της Qualcomm στο εσωτερικό του επεξεργαστή. Την ίδια στιγμή ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για τη ψύξη του smartphone αφού στο εσωτερικό υπάρχει ένας μικρός ανεμιστήρας και ειδικά ανοίγματα στο πλάι για την αποβολή της θερμότητας στο περιβάλλον, ένα σχέδιο που έχουμε δει και σε άλλα smartphones της αγοράς που προορίζονται για την gaming αγορά. Η τιμή του τηλεφώνου ξεκινά από τα $542 και φτάνει μέχρι τα $712.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gaming, smartphones, nubia x, snapdragon 865, Red Magic 5G , 2340x1080 pixels

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...