Η επιτυχία του iPhone 12 και οι νέοι στόχοι της Apple

Το νεότερο smartphone της εταιρίας δείχνει να πουλάει καλά, ωστόσο η εταιρία θέλει να βελτιώσει κι άλλο τις πωλήσεις ενόψει της εορταστικής περιόδου αλλά και του 2021.

 

Μπορεί συνολικά η αγορά των smartphones να μην είναι τόσο ισχυρή όσο πριν μερικά χρόνια όμως το iPhone 12 της Apple δείχνει να είναι μια επιτυχημένη συσκευή, ίσως η πιο επιτυχημένη των τελευταίων 2 ετών για τον Αμερικάνικο κολοσσό. Η εταιρία πέσει θύμα του εαυτού της αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, όσον αφορά τα specs και τις επιδόσεις των iPhones, όμως το iPhone 12 έδειξε τα σημαντικά πλεονεκτήματα της νέας γενιάς, με την ενσωμάτωση ισχυρότερων επεξεργαστών, ποιοτικότερων καμερών αλλά και του δικτύου 5G, σε μια συσκευή. Τον τελευταίο καιρό και λόγω της πανδημίας ο αριθμός των συσκευών στην αγορά ήταν περιορισμένος, όμως τα πράγματα ενδέχεται να πάρουν θετικό πρόσημο μέχρι και το τέλος του έτους, δηλώνουν πηγές που ασχολούνται με την Apple.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Apple να αυξάνει δραστικά την παραγωγή του iPhone 12 στις περισσότερες εκδόσεις του, θέτοντας στόχο τις 96 εκ. μονάδες μέχρι και τα μέσα του 2021. Επιπλέον η εταιρία θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις iPhone κατά 20 με 30% σε σχέση με το 2019, όπου ήταν ένα μέτριο έτος για τα δεδομένα της Apple. Μετά τις έρευνες όμως που έχουν ξεκινήσει στο εργοστάσιο της Pegatron, ένας από τους βασικότερους συνεργάτες της Apple στην κατασκευή iPhones, για παραβιάσεις του εργασιακού νόμου η εταιρία θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους με τους οποίους θα μπορεί να κατασκευάζει σχεδόν ακατάπαυστα νέες συσκευές, χωρίς να επηρεάσει τη διεθνή ζήτηση που έχει δημιουργηθεί στον χώρο. Πέρα από τον νέο συνεργάτη που ακούει στο όνομα Luxshare (και διαθέτει πλέον και δύο εργοστάσια της Ταϊβανέζικης Wistron), οι ειδικοί αναφέρονται σε διάφορες ελλείψεις εξαρτημάτων που ενδεχομένως παίξουν σημαντικό ρόλο στην συναρμολόγηση iPhone στην Κίνα. Το μόνο σίγουρο για την ώρα, είναι πως η Apple έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της, την αύξηση της παραγωγής με στόχο να δούμε άμεσα στην αγορά περισσότερα iPhone 12.

 

Φωτό: Benny Bowden, unsplash.com

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

apple, supply, 2021, iphone 12, iPhone sales

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...