Το μέλλον της nVidia : 3-Way SLI !

Νομίζατε πώς μόνο η ATi θα έβγαζε Triplle Crossfire? Είστε γελασμένοι...όλα είναι προϊόντα ανταγωνισμού , όλα έιναι προϊόντα marketing, όλα έιναι προϊόντα πρσφοράς και ζήτησης!
Νομίζατε πώς μόνο η ATi θα έβγαζε Triplle Crossfire? Είστε γελασμένοι...όλα είναι προϊόντα ανταγωνισμού , όλα έιναι προϊόντα marketing, όλα έιναι προϊόντα πρσφοράς και ζήτησης!
Το σημερινό θέμα μας λοιπόν έχει να κάνει με την nVidia και πιο συγκεκριμένα με το σύστημα πολλαπλών καρτών που χρησιμοποιεί γνωστό και ώς Scalable Link Interface (SLI) !





Εάν οι 2 κάρτες που ήδη έχετε για SLI δεν σας ικανοποιούν τόσο στα αποτελέσματα των Benchmarks, όσο και στην απόδοσή τους σε παιχνίδια(πρέπει να έιστε μανιακός για να μην σας ικανοποιούν ή να έχετε οθόνη 52" )...τότε η nVidia θα σας κάνει την "χάρη" να προσθέσει και μια τρίτη και να απογειώσει την απόδοση σε όλους τους τομείς!
Οι κάρτες θα είναι ικανές να παίζουν ταυτόχρονα/παράλληλα για όλες τις 3D εφαρμογές και η nVidia θα αρχίζει να τις παρουσιάζει σε λίγο καιρό με το σλόγκαν "“The new Ultimate Gaming Platform” by nVidia . Για αρχή θα είναι δυνατό το 3-Way SLI μόνο με κάρτες γραφικών της σειράς 88ΧΧ και πιό συγκεκριμένα μόνο με τις 8800GTX & 8800Ultra, ενώ με την πάροδο του χρόνου θα επεκταθούν σε όλα τα νέα αλλά και μικρότερα μοντέλα.
Προφανώς θα χρειαστέιτε και νέες μητρικές γι'αυτόν τον σκοπό με πάνω απο 48++ διαθέσιμες PCI-E lanes για την πλήρης εκμετάλευση της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Με την έλευση του PCI-E 2.0 και τις νέες μητρικές aka καινούρια chipset , τίποτα μην θεωρείτε δεδομένο...αν η υποστήριξη στους Drivers είναι καλύτερη απο αυτή της φτωχής υποστήριξης του Quad SLI τους παρελθόντως..τότε έχουν πολλά να δούν τα μάτια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας !





[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]