Οι πρώτες φωτογραφίες της MSI R4890 Cyclone !

Η MSI είναι μια από τις εταιρείες η οποία ανέκαθεν συντηρούσε ένα συντηρητικό προφίλ, ειδικά σε θέματα που αφορούν το Overclocking των προϊόντων της. Αυτό φυσικά, ειδικά μετά το διαγωνισμό που διοργάνωσε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία έχει αλλάξει άρδην, μιας και αρκετά από τα προϊόντα της πλέον έχουν ως στόχο ακριβώς το κοινό των Overclockers, οι οποίοι αποζητούν τα μέγιστα από το hardware τους. Η MSI είναι μια από τις εταιρείες η οποία ανέκαθεν συντηρούσε ένα συντηρητικό προφίλ, ειδικά σε θέματα που αφορούν το Overclocking των προϊόντων της. Αυτό φυσικά, ειδικά μετά το διαγωνισμό που διοργάνωσε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία έχει αλλάξει άρδην, μιας και αρκετά από τα προϊόντα της πλέον έχουν ως στόχο ακριβώς το κοινό των Overclockers, οι οποίοι αποζητούν τα μέγιστα από το hardware τους.

Ένα ακόμα κλασικό παράδειγμα είναι η καινούρια ειδική έκδοση της HD 4890 κάρτας γραφικών που ετοιμάζει η εταιρεία, με Hi-C Capacitors, Solid State Chokes, NCC PSF Solid Capacitors και φυσικά, διαφορετική ψύκτρα από τη στοκ. Η κάρτα αναμένεται να ονομαστεί MSI R4890 Cyclone και αναμένεται να είναι μια από τις πιο overclockable κάρτες της αγοράς.

Με τη χρήση των Hi-C Capacitors γύρω από τον πυρήνα, θα επιτραπεί στη GPU να παίρνει σωστό και σταθερό ρεύμα, δίνοντάς της ίσως κάποια εξτρά ώθηση στον υπερχρονισμό. Μαζί με τα Solid State Chokes (τα οποία είναι γνωστά και ως Anti-Buzz Chokes, ίσως επειδή εξαφανίζουν τον γνωστό "Buzzing Sound") και τους NCC PSF Solid Capacitors, η κάρτα περιμένουμε να είναι ότι πιο δυνατό έχει βγάλει η MSI σε μοντέλο της Radeon HD 4890.

Η ψύκτρα της νέας 4890 θα είναι η γνωστή SuperPipe Cooler, η οποία διαθέτει 4 heatpipes των 8 mm. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε να μάθουμε στην Computex, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μιλάμε για μιά κάρτα η οποία θα έχει στοκ συχνότητα στον πυρήνα το 1 GHz.


Μερικές πρώτες φωτογραφίες από την κάρτα:

MSI R4890 Cyclone

MSI R4890 Cyclone

MSI R4890 Cyclone