Λεπτομέρειες για τα Intel 200 Series Chipsets!

Όσο οι κατασκευαστές ετοιμάζουν τις μητρικές τους με τα παραπάνω chipsets, πάμε να δούμε τα specs όπως για παράδειγμα τις PCIe που θα ενσωματώνουν.

Οι επερχόμενοι επεξεργαστές Intel Kaby Lake βρίσκονται προ των πυλών και πριν από λίγες ώρες διέρρευσαν περισσότερα στοιχεία για τα νέα chipsets που θα τους συνοδεύουν. Αρχικά να σημειώσουμε πως τα 100 series chipsets θα απαιτήσουν κάποιο update για να δεχτούν τους νέους επεξεργαστές, ενώ οι 200 series Μητρικές που θα κυκλοφορήσουν σύντομα θα ενσωματώνουν ήδη το support.

Η νέα σειρά μητρικών θα εφοδιάζεται με ελαφρώς περισσότερες γραμμές PCIe γενικής χρήσης και έτσι οι κατασκευαστές μπορούν να ενσωματώσουν πιο πολλές συνδέσεις για συσκευές όπως M.2, φυσικές PCIe υποδοχές για κάρτες επέκτασης, USB 3.1 θύρες και Thunderbolt 3 αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό γραμμών από 26 στις 30. 

Κλασικά οι διαφορές μεταξύ H και Z Series θα είναι οι overclocking δυνατότητες του δεύτερου έναντι του πρώτου αλλά και multi-GPU υποστήριξη ενώ στο μικρότερο H270 θα είναι δυνατή μόνο η σύνδεση δύο AMD Radeon καρτών σε διάταξη Crossfire. 

 

 


Πηγή.

cpu, intel, kaby lake, chipset, Z270 Chipset, h270, z270

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...