Η Samsung θα μας πει γιατί το Galaxy Note 7 έπιανε φωτιά!

Η εταιρία θα μοιραστεί μαζί μας τον ακριβή λόγο που κρύβεται πίσω από τα "ανατινασσόμενα" Galaxy Note 7 μέχρι το τέλος του έτους. 

Η ζημιά που έκανε στη Samsung το Galaxy Note 7 είναι σαφώς αρκετά μεγάλη, όμως μια εταιρία του βεληνεκούς της Samsung έχει πάντοτε μια κατά κάποιον τρόπο "δικλείδα ασφαλείας". Τώρα που η κατάσταση έχει ηρεμήσει αρκετά φαίνεται πως η Κορεάτικη εταιρία θα ανοίξει τα χαρτιά της και θα μοιραστεί με το κοινό τους λόγους που οδήγησαν στα περιστατικά κατά τα οποία το smartphone απλά έπιανε φωτιά σε ανύποπτο μερικές φορές χρόνο, προκαλώντας υλικές ζημιές - με ορισμένες εξαιρέσεις. 

Φήμες αναφέρουν πως η Samsung "βιάστηκε" να κυκλοφορήσει τη συσκευή και δε τη πέρασε από όλους τους εξονυχιστικούς ελέγχους όπως κάνει τις περισσότερες περιπτώσεις. Για τον σκοπό αυτό, το νέο Galaxy S8 θα περάσει όπως τόνισε από επιπλέον ελέγχους για να εξασφαλιστεί η μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια των χρηστών. 

 

 

 

Πηγή.

Samsung, galaxy note 7, smartphones

venisk

Members
2016-11-30T10:03:55Z

Δλδ τώρα θα βρει τον χρόνο που δεν είχε για να προλάβει την κυκλοφορία του iphone.... s8 5.7 με μικρότερα bezels και βελτιωμένη την κάμερα του s7 θα βγάλει φτυάρι :hehe:

Trabakoulas

Members
2016-11-30T12:44:44Z

Ο κατήφορος έχει ξεκινήσει... 

Άντε να πάθει μια τέτοια νιλα και η nvidia να ξεβρωμίσει ο τόπος. :hehe:

 

billpeppas

Members
2016-11-30T12:47:36Z

Όσα δεν φτάνει η AMD τα κάνει κρεμαστάρια Trabakoulas...

Να δούμε στα πόσα χρόνια θα βγάλει ανταγωνιστή της GTX 1080 η AMD... σε λίγο θα καταντήσει όπως τα CPU... θα πρέπει να πηγαίνουμε 4 γενιές πίσω στην NVIDIA για να είναι ανταγωνιστική η flagship της AMD :D

 

p.s. Ωραίο το μπλά μπλά Samsung, κανονίστε τουλάχιστον το S8 να εκρήγνειται κατόπιν εντολής έστω :D

venisk

Members
2016-11-30T13:15:16Z
Quote

Άντε να πάθει μια τέτοια νιλα και η nvidia να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Λέγε τέτοια μα δεν φημίζεσαι για την κολοφαρδία σου να πάρεις nvidia και να σου σκάσει :hehe:

Quote

σε λίγο θα καταντήσει όπως τα CPU...

Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς............. :hehe:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...