Η Apple μειώνει τη παραγωγή iPhone 7 δηλώνουν πηγές!

Αναφορές από τη βιομηχανία δηλώνουν πως η Apple στρέφεται στο επόμενο μοντέλο της παρά την ευκαιρία που έχει για να ξεχωρίσει στις πωλήσεις λόγω της αποτυχίας του Galaxy Note 7.

Το αρχικό ενδιαφέρον για το νέο handset της Apple ξεκίνησε λόγω του ολοκαίνουριου jet black χρώματος που προστέθηκε στο lineup των iPhone πριν από περίπου τρεις μήνες, όταν και η συσκευή αποκαλύφθηκε στα βλέμματα του κόσμου. Η ζήτηση αυτή τη στιγμή που έχουν οι συσκευές στη Κίνα έχει πέσει σημαντικά δηλώνουν πηγές, στο σχετικά μικρό διάστημα που η συσκευή κυκλοφορεί στην αγορά.

Το DigiTimes αναφέρει πως τόσο η εταιρία όσο και οι συνεργάτες της στη γραμμή παραγωγής στρέφουν το ενδιαφέρον του στο "επόμενο iPhone" που θα εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2017. Τα χαρακτηριστικά που θα φέρει το νέο μοντέλο όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής φήμες θα είναι περισσότερα απ' όσα είδαμε με την αποκάλυψη του 7 (OLED οθόνη, ασύρματη φόρτιση, χρήση γυαλιού και υποστήριξη mixed reality μερικά εξ' αυτών), που παρά το δυναμικό ξεκίνημα είναι ίσως από τις πρώτες συσκευές iPhone που δεν ακολουθούν την άκρως επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του κάτι που ήδη διακρίνεται από τις πωλήσεις της Apple το τελευταίο διάστημα. Έτσι το πρώτο μισό του 2017 αναμένονται τουλάχιστον 5 εκ. λιγότερες συσκευές απ' ότι στο δεύτερο μισό του 2016.

 

 

 

 

Πηγή.

apple, iphone 7, jet black

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...