Τα σχέδια της Apple για το αυτοκινούμενο όχημα!

Στο προσκήνιο και πάλι οι βλέψεις της Apple για ένα αυτοκινούμενο όχημα σύμφωνα με νέες, έγκυρες πηγές η εταιρία θα πραγματοποιήσει είσοδο στον χώρο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!

Πηγές των Financial Times αναφέρουν πως η Apple είχε δημιουργήσει ένα τμήμα εκατοντάδων ανθρώπων που δούλευε επάνω στο φιλόδοξο project ενός αυτοκινούμενου οχήματος το οποίο σύμφωνα με το πρόσφατο έγγραφο που καταχώρησε στο Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ θα προσέφερε "σημαντικά κοινωνικά οφέλη" όπως την αποτροπή δεκάδων αυτοκινητιστικών ατυχημάτων και δυστυχημάτων κάθε χρόνο.

Το 5-σέλιδο κείμενο (μπορείτε να το βρείτε εδώ) υπογράφεται από τον Steve Kenner, Director of Product Integrity στην Apple και αναφέρει επίσης πως η Apple αξιοποιεί machine learning ιδιότητες για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού, καθώς και για να κάνει τις υπηρεσίες και τις συσκευές της ακόμη πιο έξυπνες. Ο χώρος της αυτόνομης οδήγησης αρχίζει και γίνεται όλο και πιο "πυκνοκατοικημένος" μιας και ήδη στην αγορά υπάρχει η Tesla, ενώ Google, Intel και NVIDIA πραγματοποιούν τα δικά τους βήματα. 

 

 

 

 

 

Πηγή.

apple, tesla, self driving

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...