Η Meters Music λανσάρει Headphones με ενσωματωμένο VU-μετρο!

Το απόλυτο gadget για ηχόφιλους λανσάρει η εταιρία με το όνομα Meters Music κάτι που υποδηλώνει πως υπόσχεται μια κατά κάποιον τρόπο - οπτικοποίηση του ήχου!

Τα νέα OV-1 της Meters Music αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα των ακουστικών μιας και δεν ενσωματώνουν κάτι extreme, διατηρώντας τη σχεδίαση σε λιτά επίπεδα και τον ήχο σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Πίσω από το πρωτάκουστο ίσως όνομα κρύβεται η Ashdown Engineering, μια εταιρία που ειδικεύεται στη σχεδίαση ενισχυτών για μπάσο και εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στη σχεδίαση των OV-1 αποτυπώνοντας παράλληλα και τη μουσική τεχνογνωσία της. 

Σε κάθε earcup των OV-1 συναντάμε ένα VU-μετρο το οποίο φυσικά μας δείχνει τα levels όσων ακούγονται από τα μεγάφωνα, δίνοντας έτσι μια διαφορετική νότα μιας και δε συνεισφέρουν στον ακρατή, που μάλιστα δε τα βλέπει καν όσο φοράει τα ακουστικά - Genius!  Το συγκεκριμένο τοποθετείται περισσότερο στη κατηγορία των gadgets και αναμένεται να εμφανιστούν και στην έκθεση CES 2017 στο Las Vegas τον ερχόμενο Γενάρη. Σημειώνεται ότι τα ακουστικά διατίθεται από τώρα για προ-παραγγελία στη τιμή των $355!

 

 

 

 

Πηγή.

ces 2017, gadget, smart headphones, Meters Music, ov-1, vu meter, Ashdown Engineering

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...