Teaser της GALAX GeForce GTX 1080 Ti HOF!

Η HOF GTX 1080 Ti έρχεται από τη γνωστή GALAX και επιθυμεί να γίνει μια από τις καλύτερες extreme υλοποιήσεις της κάρτας από την NVIDIA, όπου ήδη έχει συναρπάσει τους απανταχού οverclockers..

 

Η GTX 1080 Ti βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στην αγορά, όμως όχι με τη διαθεσιμότητα που ανέφεραν οι πηγές και η ίδια εταιρία αφού δεν είναι λίγα τα καταστήματα που αναμένουν σύντομα τις πρώτες κάρτες ενώ οι custom αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες στην αγορά. Η GALAX όμως ετοιμάζει ήδη τις δικές της custom υλοποιήσεις όπως τη Hall of Fame η οποία μόλις εμφανίστηκε στον "χάρτη" των GTX 1080 Ti.

 

Από τη παρακάτω φωτογραφία φαίνεται πως η GPU Θα έρχεται με δύο 8-pin power connectors καθώς και LED όπου θα φωτίζει μεγάλο μέρος του shroud - θυμίζοντας στέμμα. Η ύπαρξη δύο SLI bridges επιβεβαιώνει, όπως είδαμε και με τη Founders Edition (review εδώ) πως υποστηρίζει Quad SLI. Αν και η διαθεσιμότητα δεν είναι γνωστή για την ώρα, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το "γνώριμο" λευκό PCB των προκατόχων της.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, overclocking, GALAX, gtx 1080 ti, hof

crustytheclown

HWBoxed Overclocker
2017-03-13T14:35:44Z

Άντε μωρή κουράδα Galaxy βγες στις αγορές να σε τσιμπήσουμε!!!

asder

Members
2017-03-13T14:40:16Z
2 hours ago, crustytheclown said:

Άντε μωρή κουράδα Galaxy βγες στις αγορές να σε τσιμπήσουμε!!!

Galax....

 

αν βγει και το σωστο waterblock τότε ναι δυστηχώς πρέπει να βασισούμε στην bitspower γιατι η ΕΚ δεν καταδέχεται αυτή την εταιρία...

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...