MSI GTX 1080 Ti Sea Hawk με τη βοήθεια της Corsair!

Η MSI ετοιμάζει ακόμη μια GPU, αυτή τη φορά το γνωστό υδρόψυκτο μοντέλο της το οποίο φέρει τον high end πυρήνα GP102 της NVIDIA ενώ η συγκεκριμένη τρέχει χάρη σε μια υδρόψυξη σχεδιασμένη από τη Corsair.

 

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τους enthusiasts, η MSI σε συνεργασία με την Corsair λανσάρουν και επίσημα την GTX 1080 Ti Sea Hawk η οποία θα χαρακτηρίζεται από το κλειστού τύπο κύκλωμα υδρόψυξη που θα φέρει. Το σύστημα ψύξης ενσωματώνει και την βασική ψύκτρα με τον blower ανεμιστήρα ο οποίος θα φροντίσει στο να κρατήσει τις θερμοκρασίες των VRM και των μνημών χαμηλά.

 

Ο πυρήνας τρέχει στα 1493 MHz core και 1607 MHz GPU Boost ενώ οι μνήμες τύπου GDDR5X θα χρονίζονται στα 11016 MHz, οι τελευταίες ελάχιστα πάνω από τις προτεινόμενες τιμές της NVIDIA. Το MSI Gaming app όμως δίνει και το OC mode που αυξάνει τους χρονισμούς στα 1620 MHz για το Boost και 11018MHz για τις μνήμες. Δύο 8-pin PCIe συνδέσεις ρεύματος ικανοποιούν τις ανάγκες της GPU σε τροφοδοσία ενώ από πλευράς εξόδων διαθέτει τρεις DisplayPorts 1.4, μια HDMI 2.0 καθώς και μια ψηφιακή DVI. Αξιοσημείωτο είναι και το backplate που φέρει. Τέλος δε γνωρίζουμε για την ώρα τιμές για τη συγκεκριμένη υλοποίηση.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

corsair, gtx 1080 ti, gp102-350, sea hawk

ChameZX

Members
2017-04-03T21:09:31Z

Ωραία κάρτα δεν αντιλέγω, αν δεν έχεις θέμα με τον θόρυβο. και AIO και Blower, κουτί είναι. Άραγε πως τα πάνε από db?

 

Οι αριθμοί στα MHz έχουν φάση!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...