Corsair και MSI λανσάρουν την GTX 1080 TI HYDRO!

Μια υδρόψυκτη κάρτα γραφικών, έτοιμη να να τοποθετηθεί στο δικό σας σύστημα προσφέροντας τις υψηλότερες επιδόσεις της κατηγορίας της!

Για άλλη μια γενιά, η Corsair συμπράττει με την MSI για την κυκλοφορία μιας νέας high end GPU με τον GP102 πυρήνα με κουμπωμένη πάνω σε μια AIO υδρόψυξη με ψυγείο μεγέθους 120mm. Το ψυγείο είναι επί της ουσίας μια Hydro Series H55 και μέσω των microfins του waterblock καθώς και άλλων λεπτομερειών στο κύκλωμα ψύξης βοηθούν στη μείωση των θερμοκρασιών κατά 50% (σε σχέση λογικά με την Founders Edition). Η υδρόψυξη συνοδεύεται από έναν ανεμιστήρα ML120 LED με λευκό φωτισμό και λευκά ελαστικά pads στις γωνίες που στόχος τους είναι να απορροφήσουν αποδοτικά τους κραδασμούς που μπορεί να δημιουργηθούν όντας τοποθετημένος στο κουτί.

Η κάρτα της MSI έχει OC Boost clocks που φτάνουν και τα 1,620 MHz, με βασική συχνότητα τα 1506 MHz, από το OC profile που προτείνουμε να ενεργοποιήσετε μέσω του Gaming APP της εταιρίας. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως οι μνήμες της στο OC προφίλ υπερχρονίζονται στα 11124 MHz από 11,016 MHz. Τέλος, σε αντίθεση με άλλες κάρτες, η συγκεκριμένη έχει και bacplate και η MSI παρέχει μαζί και 3ετή εγγύηση.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

msi, corsair, gtx 1080 ti, gp102, Hydro Series H55

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...