Τα τρία μοντέλα των AMD RX Vega!

Πηγές που περιμένουν τις επόμενες κινήσεις της AMD δημοσίευσαν τα μοντέλα των νέων καρτών λέγοντας μάλιστα πως η κυκλοφορία τους δεν απέχει πολύ, με πιθανή ανακοίνωσή τους στις αρχές Ιουνίου.

Σημειώνεται πως τα παρακάτω αποτελούν για την ώρα φήμες και δεν αποτελούν στοιχεία παρμένα από την ίδια την AMD. Η εταιρία θα κυκλοφορήσει όπως φαίνεται τρεις κάρτες γραφικών για το high end κομμάτι της αγοράς, και η RX Vega Core θα αποτελεί την βάση του lineup. Με προτεινόμενη τιμή τα $399 και επιδόσεις ελαφρώς υψηλότερες ή στα ίδια επίπεδα όπως δηλώνουν οι πηγές. Η συγκεκριμένη τιμή βέβαια αφήνει ένα μεγάλο κενό ανάμεσα σε αυτή και την RX 580 οπότε δε θα αποτελέσει έκπληξη εάν δούμε και άλλη μια κάρτα σε αυτό το segment.

Στη συνέχεια έρχεται η RX Vega Eclipse, μια GPU με επιδόσεις που θα αγγίζουν και την GTX 1080 με προτεινόμενη τιμή $499. Αναφορές για το τι μέλλει γενέσθαι δεν υπάρχουν για την ώρα όμως θα μάθουμε προφανώς σύντομα. Η τελευταία GPU είναι η RX Vega Nova, μια κάρτα με MSRP $599 και επιδόσεις κορυφής με τις φήμες να θέλουν να φτάνει και την GTX 1080 Ti, αλλά καμία δεν αναφέρει πως θα τη ξεπερνά. Οι τιμές όλων των καρτών, εφόσον βέβαια και οι επιδόσεις τους είναι αντάξιες, είναι αρκετά επιθετικές σε σχέση με αυτές της NVIDIA και έτσι περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις της.

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

high end, amd, gpu, rx vega, vega core, vega eclipse, vega nova

FeelsBadMan

Members
2017-05-16T10:54:54Z

Πολύ καλές τιμές και ενδιαφέροντα ονόματα.Το μόνο που μένει είναι να δούμε επιδόσεις!!!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...