AMD Radeon RX Vega στην Computex

Το Radeon Technologies Group ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει event κοντά στην έκθεση Computex στην Ταιπέι στις 31 Μαΐου και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα δείξει θα είναι η Vega GPU.

Στο press conference της AMD θα παρευρεθούν άνθρωποι κλειδιά όπως ο Raja Koduri ο οποίος θα αποκαλύψει την πρώτη consumer Vega κάρτα γραφικών στο κοινό και ευελπιστούμε να γίνει η πρώτη που θα κυκλοφορήσει έχοντας τις νέου τύπου μνήμες HBM2. Παράλληλα, από το AMA που έγινε στο Reddit ο Koduri δήλωσε πως υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε Vega με 16GB στο desktop, όμως δεν αποκλείεται να είναι dual GPU υλοποίηση, κάτι που επίσης περιφέρεται εδώ και μερικές ημέρες στο διαδίκτυο.

Από τα τρία ενδεχομένως μοντέλα το ένα θα εφοδιάζεται με μια κλειστού τύπου υδρόψυξη και υψηλότερους χρονισμούς ελέω της χρήσης του συγκεκριμένου τύπου μνήμης.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

desktop, Reddit , hbm2, radeon technologies group, dual GPU

FeelsBadMan

Members
2017-05-23T12:14:09Z

Έχουν κουράσει με τα teaser.Πάντως αν η κάρτα είναι οπως και η Frontier Edition και rgb στα highlighted σημεία, θα είναι με διαφορά η πιο όμορφη reference gpu.Αλλά το αρνητικό με τόση καθηστέριση είναι ότι συντομα θα τις βρούμε αντιμέτωπες με τις volta gpus κάτι που θα τους αναγκάσει να τις επαναπροδιορίσουν στην αγορά !!

billpeppas

Members
2017-05-23T14:20:10Z

Ήδη από αυτά που δείξανε φαίνεται πως είναι καθαρά πίσω από την 1080 Ti ακόμα και στο Sniper Elite 4 που είναι πολύ δυνατές οι AMD ( ξεπερνάνε δυνατότερες nVIDIA που σε άλλα games δεν τις πλησιάζουν καν ).

asder

Members
2017-05-23T15:06:40Z

Νωμίζω πως η ΑΜΔ εδω και μήνες είναι έτοιμη αλλά δεν έχει να βάλει μνήμες, ελπίζω να ασχολούνται ήδη με την Navi

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...