Η NVIDIA νοιάζεται για το cryptocurrency!

Σε ενημέρωση των επενδυτών ο CEO της NVIDIA αναφέρθηκε στην "τεράστια αγορά του cryptocurrency" και αυτό για κάποιο λόγο.

Συγκεκριμένα, η NVIDIA βλέπει αρκετά θετικά την αγορά του cryptocurrency με τον CEO Jen-Hsun Huang να θεωρεί πως δεδομένης της φάσης, η NVIDIA θα κυνηγήσει την αγορά λέγοντας μάλιστα ότι είναι καλύτερο από τον ανταγωνισμό, αναφερόμενη προφανώς στην AMD. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και με τις τωρινές κάρτες γραφικών της έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει την AMD κυρίως με τη χρήση ειδικών drivers. Κάτι αντίστοιχο βέβαια έχει στο νου της και η AMD αφού πρόσφατα είδαμε πως ετοιμάζει και αυτή με τη σειρά της έναν ειδικό driver για τη GPU της.

Αναφερόμενος στους επενδυτές, ο CEO της NVIDIA επικαλείται στοιχεία που δείχνουν πως η αγορά του cryptocurrency θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά και τα επόμενα χρόνια με στόχο να γίνει αρκετά ισχυρή, που θεωρητικά θα μπορούσε να επιφέρει επιπλέον έσοδα. Αναμένουμε και τις κινήσεις του ανταγωνισμού αφού και η AMD έχει δείξει τις προθέσεις της στον χώρο με τις Polaris και πλέον όπως όλα δείχνουν με τις Vega.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, Jen-Hsun Huang, cryptocurrency , investors

FeelsBadMan

Members
2017-08-19T12:31:14Z

Άρα τα κέρδη που θα έχει η εταιρία θα είναι αρκετά μεγαλά για να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.Διαφορετικά δεν θα σπατάλαγαν το χρόνο τους να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...