Αποκλειστικότητα της Ασίας - Αμερικής οι AMD GPUs της ASRock

Επιπλέον πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν τις αμφιβολίες που είχαμε κατά την ανακοίνωσή τους πριν από μερικές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, η ASRock ξεκίνησε επίσημα τη διάθεση των πρώτων της καρτών γραφικών με GPU της AMD όμως σύμφωνα με ερώτηση ενός Γερμανικού media site η ASRock απάντησε σχετικά με τη διαθεσιμότητα της κάρτας στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η ASRock διαθέτει στην αγορά αρχικά τέσσερα μοντέλα, από τον μικρό πυρήνα της RX 550 με τα 2GB μνήμης φτάνοντας μέχρι και την RX 580 με το κορυφαίο Polaris chip της AMD για απαιτητική gaming χρήση. Η απάντηση της ASRock στο θέμα είναι πως η AMD δεν έχει συμφωνήσει επίσημα στην πώληση των καρτών στην Ευρωπαϊκή αγορά και οι κάρτες θα πωλούνται στην αγορά της Ν. Αμερικής και της Ασίας εξαιρουμένων των χωρών της Κίνας, του Χόνγκ Κόνγκ και της Ταϊβάν με τη τελευταία να είναι και η έδρα της εταιρίας! Ακόμα, οι προτεινόμενες τιμές διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και έτσι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Οπότε, οι gaming κάρτες γραφικών της ASRock θα παραμείνουν μακριά από την Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι να αποφασιστεί το αντίθετο.

 

 

Update: 9-5

TAIPEI, Taiwan, May 8, 2018 – A leading global motherboard and graphics card manufacturer, ASRock, announced entering the graphics card market with the Phantom Gaming range – a strong line up of AMD Radeon™ RX500 series graphics card in April 2018. Initially, ASRock will roll out graphics card business in various regions based on internal planning. Regions with first priorities are APEC and Latin America. Then ASRock will gradually launch the business in other regions. Thanks for all media friends recently putting attention on our Phantom Gaming graphic card business and giving them massive coverages.

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, radeon, asrock, vga, rx 580

FeelsBadMan

Members
2018-05-07T15:40:31Z

Πολύ κρίμα γιατί τα reviews έδειχναν πολύ καλοσχεδιασμένα προϊόντα!

MetallicGR

Members
2018-05-09T08:25:15Z

Update με το νέο Δελτίο Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...