Οι RTX 2070 GPUs της ASUS αποκαλύπτονται

Η ASUS δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες της RTX 2070 που θα καταφθάσει στα καταστήματα τον επόμενο μήνα σύμφωνα με μερικές πηγές.

Όπως επιβεβαιώθηκε νωρίτερα, η RTX 2070 θα φέρει το TU106 die Turing αρχιτεκτονικής που ονοματολογικά ανήκει στην midrange υλοποίηση της NVIDIA, όμως οι επιδόσεις της καλύπτονται για την ώρα από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου. Παρόλο που δεν έχουμε σαφή εικόνα για την κυκλοφορία τους η ASUS έχει έτοιμες τουλάχιστον τρεις κάρτες με το TU106 chip και για όλα σχεδόν τα γούστα.

Εν αρχή είναι η ROG Strix, μια κάρτα που θα σταθεί τιμολογιακά στην κορυφή του lineup των επερχόμενων καρτών. Φέρει το DirectCU III σύστημα ψύξης με τριπλούς ανεμιστήρες, RGB φωτισμό και dual BIOS. Οι έξοδοι εικόνας περιλαμβάνουν δύο HDMI 2.0b, δύο DisplayPort 1.4 και μια USB Type-C υποδοχή για VirtualLink και υποστήριξη νέων VR headsets. Η κάρτα λαμβάνει την απαραίτητη τροφοδοσία της από δύο connectors, έναν 6-pin και έναν 8-pin και θα γίνει διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις, Gaming OC, Gaming Advanced, Gaming και θα ξεχωρίζουν από το εργοστασιακό overclock που θα έχουν.

Στη συνέχεια έχουμε την Dual με διπλούς ανεμιστήρες, πιθανόν χαμηλότερους χρονισμούς και τιμή ενώ θα έχει παραπλήσιο PCB. Και αυτή θα τη συναντήσουμε σε τρεις εκδόσεις, Dual OC, Dual Advanced και Dual Gaming. Τέλος, η Turbo έκδοση θα προσπαθήσει να πιέσει την τιμή χαμηλά έχοντας ένα blower style cooler με επιδόσεις (ψύξης) χαμηλότερες ακόμη και από την Founder Edition της NVIDIA.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, ASUS , turbo, Turing , RTX 2070, TU106 , ROG Strix, Dual

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...