Τέσσερις νέες RTX 2070 έρχονται από την MSI

Η MSI ετοιμάζει τουλάχιστον 4 GPUs βασισμένες στον TU106 πυρήνα της NVIDIA και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στον μήνα.

Ήδη έχουμε δει ορισμένες υλοποιήσεις από πολλούς κατασκευαστές της αγοράς και η MSI δεν προκαλεί εντύπωση αφού φέρει custom PCB και το νέας σχεδίασης Twin Frozr Cooler με την ασημί απόχρωση, όμοιο με αυτό που είδαμε στην RTX 2080 Gaming X του review μας την προηγούμενη εβδομάδα. Ανάμεσα στις GPUs βρίσκουμε τις GAMING Z, Duke 8G OC, την επίσης νέας σχεδίασης ARMOR 8G καθώς και την Aero έκδοση που ενσωματώνει ένα blower style σύστημα ψύξης με εξαερισμό στο πίσω μέρος του συστήματος.

Οι χρονισμοί φτάνουν μέχρι και τα 1830MHz στην GAMING Z GPU ενώ οι μνήμες τρέχουν όλες στα 14Gbps. Σημαντικό στοιχείο για αρκετούς είναι και το RGB, όπου στην GAMING Z είναι υπερπλήρες με πολλά σημεία φωτισμού, ενώ στην ARMOR LED υπάρχουν μόνο στο επάνω μέρος στο λογότυπο της MSI.

Οι τέσσερις κάρτες θα βγουν στην αγορά σε μερικές ημέρες.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, msi, RTX 2070, TU106 , GAMING Z, Duke 8G OC, ARMOR 8G

FeelsBadMan

Members
2018-10-15T09:53:52Z

Η επόμενη κάρτα θα είναι MSI. Εχουν διορθώσει πολύ την αισθητική τους στα coolers τους. Από thermals υποθέτω πως δεν θα ειναι πίσω.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...