Η Intel προσκαλεί τους gamers στην 'Discrete GPU Οδύσσειά' της

Θέλοντας να αποκαλύψει στοιχεία για την επερχόμενη GPU της, η Intel προσκαλεί τους Gamers σε ένα 'ταξίδι'.

Από αρκετές πηγές μέχρι σήμερα αλλά και από τις σχετικές προσλήψεις της, είναι σίγουρο πως η Intel θέλει να βελτιώσει τα chip γραφικών της, τα οποία συμπεριλαμβάνονται μέχρι σήμερα μεταξύ άλλων και στους επεξεργαστές της Core γενιάς που είναι οι πιο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή. Πριν από λίγες ώρες η εταιρία ανάρτησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter μια φωτογραφία με τη λεζάντα "Join the Odyssey", ενώ αφήνει την υπόσχεση πως η εταιρία θα βρεθεί πιο κοντά με την κοινότητα, τόσο των gamers όσο και των επαγγελματιών, προσφέροντας λύσεις και για τις δύο κατηγορίες.

Η φράση όμως όπως είναι φυσικό γίνεται για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον για το επερχόμενο προϊόν αλλά και για να δοθεί έμφαση στο γεγονός ότι η εταιρία θα είναι κοντά στην κοινότητα κατά την ανάπτυξη, ενώ η Οδύσσεια υποδηλώνει τις δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσει η εταιρία για να παρουσιάσει ένα ίσως ανταγωνιστικό προϊόν. Υπενθυμίζεται ότι η Intel έχει αδράξει αρκετούς μηχανικούς αλλά και ειδικούς στο marketing για να χτίσει αυτή τη νέα αγορά, ενώ αρκετοί από αυτούς βρίσκονταν νωρίτερα σε αντίστοιχες θέσεις στην AMD και την NVIDIA έχοντας άμεση σχέση με τον τομέα 'GPU'.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

 
 
 
 
 
GPU
 
GPU
 
 
Transliteration
GPU
Translate by a professional
No Internet Connection
 
  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for English -> Greek...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

intel, gpu, graphics, twitter, Join the Odyssey

conroe

Members
2019-02-24T08:09:46Z

ελπιζω να μη εχει την καταληξη του λαραμπι. :whistling: καλο για τον ανταγωνισμο παντως να υπαρχουν τρεις παικτες.

stefpats

Members
2019-02-24T09:39:44Z

Ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλουν κατι πολυ καλο και πανακριβο.

FeelsBadMan

Members
2019-02-25T13:06:55Z

Δεν μπορώ να φανταστώ την Intel με κάτι καλύτερο από midrange gpu για πρώτη κάρτα γραφικών. Αν θέλει να μας επλήξει με κάτι καλύτερο, ευπρόσδεκτο!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...