NVIDIA: Ο κόσμος δείχνει να αγοράζει τις Turing GPUs

Η εταιρία παρουσίασε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη νεότερη γενιά καρτών γραφικών της, σχετικά με τις πωλήσεις των τελευταίων και τον ρυθμό που πωλούνται.

Πιο ειδικά η NVIDIA ανέφερε πως ο ρυθμός με τον οποίο πωλούνται οι κάρτες γραφικών είναι κατά 45% υψηλότερος από αυτόν της Pascal γενιάς ενώ τόνισε σε slide πως οι περισσότεροι χρήστες πηγαίνουν ένα tier πάνω σε τιμή, κάτι που είναι πρακτικά μονόδρομος λόγω της αύξησης των τιμών. Μπορεί ο ρυθμός της ενσωμάτωσης των νέων καρτών σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρίας να είναι μεγάλος, όμως αυτό δεν αντικατοπτρίζεται για την ώρα από τις εγκατεστημένες κάρτες γραφικών που υπάρχουν, στις οποίες οι Pascal κατέχουν το 50% ενώ στις Turing αναλογεί το 2% των καρτών.

Από την πίτα στο slide της εταιρίας βλέπουμε επίσης πως μεγάλο ποσοστό χρησιμοποιεί ακόμα παλιότερης γενιάς κάρτες γραφικών, το οποίο φτάνει το 48% και ενσωματώνει οτιδήποτε εκτός από Pascal και Turing GPUs, όπως για παράδειγμα οι Maxwell GPUs αλλά και οι Kepler. Όσον αφορά τις Turing, οι υψηλότερες τιμές δείχνουν πως δεν επηρεάζουν τους gamers για την ώρα, ενώ τα δεδομένα για το 'υψηλότερο adoption rate' αφορούν τους πρώτους 2 περίπου μήνες της κυκλοφορίας των καρτών.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, maxwell, Turing , adoption rate, slide

FeelsBadMan

Members
2019-03-23T14:13:47Z

Και τι να κάνουν αν θέλουν upgrade για το pc τους. Απλά δεν υπάρχει σε κανένα price point το value που βλέπαμε παλαιότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...